Descens

Roger Mateos, sisè a la Copa Catalana de DH a Llívia

Roger Mateos baixant pel circuit de Llívia. JORDI PRAT

Llívia va ser el passat cap de setmana l’escenari quarta prova de la Copa Catalana de Descens de la temporada 2018.

Un total de 120 ciclistes, entre ells el biker de Berga Roger Mateos, van participar durant tot el dissabte de la sessió d’entrenaments i el diumenge van disputar dues mànigues classificatòries, la segona va ser definitiva i puntuable per la cursa.

El circuit de Llívia de 1’9 km era bastant humit, natural i molt poc treballat amb una zona molt complicada contraperaltada on era complicat mantenir la velocitat sense cometre errors.

A la sessió d’entrenaments del dissabte, Mateos va realitzar un total de sis baixades on cada vegada tenia millors sensacions però sense arribar a sentir-se 100% còmode. Aquest mateix dia a la tarda van caure grans ruixats fet que van complicar el traçat de cara el diumenge.

Ja el dia de carrera, Roger Mateos va realitzar una baixa final amb un temps total de 2:21.72 minuts que el va posicionar sisè de la categoria Elit i vuitè de la general, el seu millor resultat d’aquesta temporada.

Segons el biker de Mola Bikes, li falta una mica per arribar a sentir-se 100% segur sobre la bicicleta però confia que en les properes carreres, el podi no trigui en arribar.

La propera prova de la Copa Catalana DH serà el DH Les Angles – Morrida  (França) el proper 1 de juliol.