Pàdel

El Pàdel Indoor Berguedà rep el número 1 del món a les pistes del polígon de La Valldan aquest dissabte

El Pàdel Indoor Berguedà rep el número 1 del món a les pistes del polígon de La Valldan aquest dissabte
WORLD PADEL TOUR

El número 1 del pàdel al món, l’argentí Fernando Belasteguin ‘Bela’, serà a les instal·lacions del Pàdel Indoor Berguedà (polígon industrial La Valldan) aquest dissabte, dia 9 de juny. Hi farà un clínic amb els guanyadors del II Torneig de pàdel Indoor – Peralba, que es va celebrar l’octubre passat. El clínic amb el ‘Bela’ era el premi per a les parelles guanyadores, gentilesa de Led’s Go.

L’esdeveniment tindrà lloc dissabte a la tarda, a partir de 2/4 de 7 (18.30h). D’entrada, el jugador argentí oferirà una petita exhibició i s’oferirà berenar a tots els assistents. Seguidament, el ‘Bela’ realitzarà el clínic amb els guanyadors del torneig, que són Marc Fàbregas – Moisès Tapia, Enric Tresserras – Joan Ramon Bombardó i Sonia Barra i Maria Ferrer. A banda, es farà un sorteig obert a tots els clients de Comercial Peralba i Pàdel Indoor per tal que els guanyadors també puguin fer uns tocs amb el crack mundial.

El pàdel, de menys a més al Berguedà

Serà la primera vegada que Belasteguin visita el Berguedà. Ha participat en activitats a la Catalunya central, però encara no havia estat a la comarca. El director del Pàdel Indoor, Pau Ventura, ha explicat a l’Entre Rivals que és “un luxe” i “una bona manera d’inaugurar les noves tres pistes exteriors” que el complex va estrenar el cap de setmana passat.

El projecte del Pàdel Indoor Berguedà va començar fa tres anys amb tres pistes interiors. Amb el temps, però, l’equipament ha guanyat recursos i espais: el segon any es van fer dues pistes interiors més i aquest any s’ha completat la idea inicial amb les tres pistes exteriors. Tot plegat ha estat possible gràcies a la irrupció del pàdel a nivell comarcal: cada cop hi ha més afició. Per a Ventura, els motius d’aquesta bona acollida són el dinamisme de l’esport i la vessant social. “El fet que sigui un joc de quatre persones ha fet que s’hagin anat creant moltes colles i que hagin nascut noves amistats gràcies al pàdel”, assegura.

Bela Comercial Peralba Fernando Belasteguin Led's Go Pàdel Indoor Berguedà Pau Ventura

Comentaris