Futbol, CE Berga

Competint fins al final (1-1)

Competint fins al final (1-1)
Joan Noguera celebra un gol, en un partit d'aquesta temporada a casa. LIDIA LÓPEZ

El Berga ha demostrat que s’ha pres la temporada amb molta seriositat, competint fins al final contra un rival que es jugava la lliga, mentre els berguedans ja no tenien pràcticament res en joc. El conjunt de Joan Prat va aconseguir un empat a 1, en un partit intens i amb ocasions, que certifica el seu 7è lloc a la taula, i posa el punt final a la temporada.

L’equip va fer un bon partit, amb un inici molt seriós i amb diverses oportunitats de gol. Tot i això, el Berga encaixa amb una badada defensiva, on l’equip es queda parat demanant fora de joc, i la passivitat es tradueix amb el 0 a 1 de Pol Vilaregut (24′). Però l’equip segueix amb la bona línia i aconsegueix, a través d’una pentinada d’un servei de banda, que Joan Noguera registri l’empat, amb una rematada creuada de dreta a esquerra (33′).

A la segona meitat els dos conjunts van tenir diverses ocasions. Dani Peralta va aconseguir un parell d’aturades de mèrit, mentre que el porter rival també va tenir bones aturades davant de les 4 ocasions de gol que van generar els locals, 1 de les quals va ser una rematada d’Agus al pal. El marcador no es va inquietar, però, i el partit va acabar amb el definitiu empat a 1.

L’empat a 1 deixa la classificació tal com estava: El conjunt de Joan Prat acaba la campanya en 7a posició, amb 53 punts. Els blanc i vermells presenten un registre de 16 victòries, 5 empats i 12 derrotes, amb un balanç de 59 gols a favor i 39 en contra (quart equip menys golejat).

El post-partit: CE Berga 1 – UE Tona 1

pratJoan Prat Entrenador CE Berga

“És un dels millors partits que hem jugat en aquesta lliga, molt complet, davant un bon rival. Va ser similar al de Les Franqueses quant a intensitat, però amb un joc més atractiu, amb més anades i vingudes. A la segona part vam tenir ocasions per guanyar el partit, crec que ho mereixíem. Va ser un partit maco per l’aficionat, amb anades i tornades, i no el típic contra els equips de dalt, més travats. Vam jugar el partit igual, encara que el Tona s’hi jugués la lliga, i vam anar a guanyar el partit. Felicito als jugadors per la bona temporada que han fet que, especialment la segona volta, ha sigut molt bona”.

retallnogueraJoan Noguera Jugador CE Berga

“Era un duel contra un dels rivals més forts i vam fer un partit molt seriós. Els dos vam tenir ocasions, i podríem dir que l’empat és just. Ha sigut una bona temporada, hem millorat com a bloc i hem fet una gran segona volta. A la primera vam començar de forma irregular, però ho hem arreglat molt bé fent grans partits i perdent pocs punts. Hem guanyat gairebé contra tots els de baix, el que ens ha fet assolir l’objectiu del principi, de mantenir-nos. És cert que hem tret pocs punts contra els de dalt, sobretot a la primera volta, però no hem pogut treure bons resultats i això ha fet que no poguéssim lluitar per les posicions capdavanteres. Són deures per l’any que ve, per si volem estar un pèl més amunt i ser més ambiciosos. Hem consolidat el bloc, amb una gran unió entre tot el vestidor, i s’ha notat al camp. Hem acabat amb molt bones sensacions i ens podem donar per satisfets”.

Acta del partit

Resultats del Grup 4 de Segona catalana

Classificació del Grup 4 de Segona catalana

 

Comentaris