Futbol Sala, Casserres Masculí

Emplaçant la il·lusió (6-0)

Emplaçant la il·lusió (6-0)
Carmona, Serra i Serralta celebrant un gol. LÍDIA LÓPEZ

Dins del top 5. El PCImagine Casserres tanca la temporada amb exhibició a casa, guanyant al CEFS Prosperitat per 6 a 0 que assegurava als berguedans la cinquena plaça de la classificació. La festivitat de la jornada es podia percebre des de la banqueta, que comptava amb gairebé tota la plantilla al complet, fins a les grades, que un cop més van deixar-se la pell per animar a l’equip.

El partit arrencava amb intensitat per part dels dos equips, amb la possessió pels locals i una bona oposició d’un visitant que sabia que patiria a la recta final del partit a causa dels pocs canvis disponibles a la banqueta. De mica en mica, els berguedans van anar guanyant lloc a la pista fins a arribar en més ocasions a la zona de perill visitant i acabar inaugurant el marcador a través d’Eloi Carmona (5’). Aquest gol marcaria la tendència a l’alça del conjunt que va anar trobant un rival que perdia definició progressivament i no podria evitar marxar al descans amb el 4 a 0, amb un segon gol de Carmona (17’) i dos més de Franc Serra (12’ i 19’).

A la represa, el ritme del partit va patir una davallada si bé les pinzellades del joc es mantenien igual a les de la primera part: un local marcant el guió i un visitant que procura mantenir a l’adversari. En aquesta ocasió, els del Prosperitat van tenir una millor arrencada amb bons xuts a porta que la bona tasca en defensa i sota pals no van deixar passar per a poder mantenir la porteria a 0. Les forces dels visitants es van anar apagant i ho van aprofitar els casserrencs superada la segona meitat del període per rematar el joc amb el tercer gol d’Eloi (33’) i un darrer de Robert (39’) per a definir el 6 a 0 final.

Els d’Albert Molina tanquen una temporada sensacional, a la cinquena posició i 45 punts a la butxaca, a tan sols tres de la segona plaça d’ascens que finalment s’ha endut el Gràcia. 14 victòries, 3 empats i 9 derrotes han definit el curs dels berguedans que recordaran amb especial afecte la primera volta de lliga. L’equip pot celebrar també tenir a les seves files al segon màxim golejador de la categoria, Eloi Carmona, que s’ha guanyat amb 47 gols en 24 partits disputats. Els altres dos berguedans destacats pel que fa als gols són Robert amb 20 i Isaac Cabana amb 12, vitals per entendre el balanç favorable de l’equip, que n’ha fet 113 respecte als 99 que ha rebut.

Resum de la temporada del PCImagine Casserres

Eloi CarmonaEloi Carmona Jugador del PCImagine Casserres

“Era un últim partit de temporada sense molt al·licient, ja que cap dels dos equips ens hi jugàvem res més enllà d’una posició més o menys a la classificació. Al principi hi ha hagut més intensitat però a poc a poc ens hem anat desgastant tots i no hi havia tant ritme, així que l’hem resolt amb un final plàcid. Penso que la temporada ha estat molt bona, tant pel que fa a l’equip com en l’àmbit personal també. No sé si l’any que ve continuaré o no, però passi el que passi, estic content d’haver pogut jugar aquests tres anys amb el Casserres.”

El Juvenil Masculí, nou equip de Segona

El triomf va cloure una gran jornada a la Llangotera de Casserres, després que el conjunt juvenil masculí del club celebrés amb una victòria per 4 a 1 davant l’Olesa el seu ja assolit ascens a Segona Divisió Juvenil Catalana. Els de Jordi Sebastian han finalitzat a la quarta posició de la classificació amb 53 punts, gràcies a les 16 victòries, 5 empats i només 5 derrotes. La clau de la regularitat del conjunt ha estat ser un dels equips menys golejats de la categoria, amb només 47 tants rebuts respecte als 88 que han encertat.

Paral·lelament, es va aprofitar el descans del partit sènior per fer entrega del premi en l’apartat de “reconeixement especial al foment dels valors” atorgat al FS Casserres per part de la Fundació Privada Catalana de Futbol de la FCF. Els II Premis Solidaris de la fundació van posar valor a la iniciativa solidària del partit benèfic contra els veterans del Barça a favor del projecte Centre de Refugiats de Creu Roja del Berguedà. Pep Graus, subdelegat de la FCF a la Catalunya Central, va ser l’encarregat d’entregar el trofeu al club berguedà.

CassM Premi Federació 2018

CEFS Prosperitat Divisió Honor FS Eloy Carmona

Comentaris