Motor

Gerard Riu deixa Le Mans amb gust agredolç

Gerard Riu deixa Le Mans amb gust agredolç
Gerard Riu just després de la caiguda a Le Mans. LAGLISSE ACADEMY

El passat cap de setmana, el pilot de l’equip LaGlisse Academy, Gerard Riu va disputar la quarta carrera del Campionat FIM CEV Repsol de Moto3 al circuit francès de Le Mans.

La sort no va acompanyar al pilot de Casserres que només a la quarta volta va patir una caiguda just quan anava en novena posició. Riu va seguir amb la carrera escalant varies posicions, demostrant així que tenia un bon ritme amb el qual hagués pogut lluitar pel podi. El cassarrenc és 14º a la general. 

Gerard Riu espera treure’s el gust agredolç d’aquesta última carrera al Circuit de Barcelona-Catalunya, on el 9 i 10 de juny es disputarà la propera carrera del Mundial Júnior FIM CEV Repsol.

Gerard Riu – 35º

«La sortida ha sigut ona, tot i que ens hem quedat tallats respecte al grup de davant ja a la primera volta. Poc a poc els he anat atrapant però al cap de poc he caigut. He pogut aixecar-me i seguir, i tot i que la moto ja quedat una mica malmesa, he pogut mantenir un bon ritme. Del conjunt del cap de setmana ens quedem que ha sigut un cap de setmana positiu, però és una llàstima haver patit aquesta caiguda. Cada vegada estem més a prop, però ens falta acabar de rematar. A Montmeló anirem a per totes”.

FIM CEV Repsol Gerard Riu LaGlisse Academy le mans

Comentaris

Notícies relacionades