Gironella, Vòlei

El Club Vòlei Gironella segueix imparable i consolida el seu liderat

El Club Vòlei Gironella segueix imparable i consolida el seu liderat

Dues victòries en menys d’una setmana han catapultat el Club Vòlei Gironella cap al liderat en solitari del grup D de la Lliga de Veterans. La setmana passada els gironellencs es van imposar de manera incontestable al seu gran rival, el Begues, per 3 sets a 0; i aquest cap de setmana han superat el Santa Eugènia de Berga, en partit aplaçat, per 1 a 3. Amb aquests dos triomfs el Gironella segueix invicte, amb 9 victòries en 9 jornades i suma 27 punts.

En la visita del Begues, el CV Gironella va fer un partit molt seriós, conscient que una victòria era un cop d’autoritat per acabar sent el campió del grup. El primer set va ser molt igualat però l’encert en el tram final va decantar-lo en favor dels locals (25-19). El segon set va ser més plàcid, gràcies a una gran reacció del Gironella després d’un inici dubitatiu on el Begues va dominar. I, finalment, el tercer set no va tenir massa història i els locals van matar el partit amb un joc de domini ininterromput (25-16). Fins aleshores, el Begues no havia perdut cap partit i compartia liderat amb els gironellencs.

I aquesta setmana, la feina de l’última jornada s’ha rematat amb una nova victòria en partit aplaçat que posa terra pel mig entre Gironella i Begues. Això sí: aquest cop, contra el Santa Eugènia de Berga, el conjunt del Berguedà va cedir un set. El partit va començar amb un set dominat pels gironellencs, que va acabar amb un 17-25 que encarrilava el triomf. Malgrat tot, en el segon set, l’equip es va relaxar i ho va pagar: el Santa Eugènia va guanyar el joc per 25 a 21. L’ensurt, però, es va quedar en això, i el CV Gironella es va endur sense problemes els dos últims sets del partit per un resultat calcat: 16 a 25.

Classificació de la lliga

Begues cv gironella líders Santa Eugènia de Berga

Comentaris