Berga, Vòlei

El Vòlei Berga lluita, domina i guanya (3-0)

El Vòlei Berga lluita, domina i guanya (3-0)
Una jugada defensiva del CEB Vòlei Berga, en un partit a casa aquesta temporada

El CEB Vòlei Berga compta els partits com a passos endavant en la seva progressió esportiva. Aquest cap de setmana l’equip es va imposar, amb certa solvència, per 3 a 0 (25-23/30-28/25-12) als Spiking Neurons, i ara ja els avancen a la taula i són tercers.

L’inici va ser relativament fred pels blancs, però l’equip va anar de menys a més i es va acabar emportant el primer set, sobretot, tirant de caràcter, per 25 a 23. El segon comença amb els visitants plantant cara i posant-se per davant en diverses ocasions, però el set s’allarga i el Berga aconsegueix registrar el 30 a 28. Els locals encarrilen el partit ja a l’inici del tercer set, amb bon joc, i els Spiking Neurons es van enfonsant fins a acabar encaixant un 25 a 12.

Amb la victòria, els berguedans pugen a la 3a posició, amb 4 victòries i 4 derrotes. El Berga prepara ara la visita a l’Igualada, que és el cuer, amb 1 victòria i 7 derrotes.

Resultats, classificació i propera jornada del Grup C de la segona fase

Berga CEB vòlei vòlei berga

Comentaris

  • Jordi

    Vàrem acabar el partit amb bon gust de boca.
    Gràcies per la crònica, Aleix