Futbol, CE Berga

Empat i bona cara d’un Berga amb baixes (1-1)

Empat i bona cara d’un Berga amb baixes (1-1)
El Berga celebra un gol en un partit a casa. ALEIX CAMPRUBÍ

El Berga va rascar un empat de la visita al Vic Riuprimer, en un partit on no hi havia res en joc, més enllà d’un intercanvi de posicions a la taula, que amb l’empat a 1 no es va produir. Els berguedans tenien baixes, algunes d’importants com la de Noguera o la de Torner, però van aconseguir fer un partit prou seriós per a sumar un empat.

L’inici, però, va estar dominat pels locals. La capacitat tècnica del Vic ajudava que els osonencs trobessin espais a l’esquena dels defenses berguedans. Aquests minuts inicials van deixar el gol matiner d’Albert Orriols (3′). Els de Joan Prat es van anar despertant a poc a poc i es van anar situant millor al camp, evitant que els locals generessin tant perill, i de mica en mica el joc es va anar igualant fins a arribar al descans amb la derrota dels visitants.

Tan matiner com el del Vic va ser el gol de Sergi Ruiz a la segona meitat (48), guanyant l’esquena als centrals per rebre una passada a l’espai. El partit segueix equilibrat ara, però, amb un Berga amb més vocació ofensiva, buscant un joc directe, que, conseqüentment, deixa més espais a darrere, els quals aprofita l’equip osonenc, sense trobar el gol, especialment en el tram final, on el Berga pateix. En aquesta segona part, on van jugar dos juvenils, arran de les baixes, no hi va haver més moviments al marcador, i els equips es van repartir els punts.

L’empat manté al Berga 7è, amb 52 punts, mentre que el Vic segueix 6è, amb 54. D’aquesta manera, els de Joan Prat tindran l’opció d’escalar una posició en el darrer partit de lliga contra un Tona que ha assegurat la promoció d’ascens, que amb una victòria podria optar a pujar directe i, per tant, vindrà a Berga a per totes.

El post-partit: Vic Riuprimer 1 – CE Berga 1

pratJoan Prat Entrenador CE Berga

“El Berga va fer un partit molt seriós tot i tenir moltes baixes. Ells no tenien les baixes que teníem nosaltres, si haguéssim tingut tot l’equip, hauríem guanyat. El resultat final és just, però anàvem amb poca banqueta i al final ens van apretar molt. Al final, si el partit hagués durat més, segurament ens haurien guanyat, però s’ha de valorar l’esforç i la gran temporada que ha fet la plantilla. El Vic té un equip molt tècnic, de toc, amb triangulacions i passades curtes. El Berga va estar molt ben situat sobre el terreny de joc durant el partit. Tècnicament som superiors al Vic, ho hem demostrat aquests anys. Tenen un gran equip, molt bo, però de 4 partits n’hem guanyat 3 i bé”.

lluisboixaderLluis Boixader Jugador CE Berga

“No ens hi jugàvem res, però teníem ganes de guanyar, perquè així els avançàvem a la classificació. Vam començar el partit adormits, els primers minuts ens han guanyat molt les esquenes al mig del camp jugant entre línies, i això comporta. Al cap d’uns minuts ens vam posar una mica a lloc, compensant el partit, i igualant-lo arribant al descans. A la segona meitat vam tenir la sort d’avançar-nos en els primers minuts. Aleshores vam intentar collar a dalt, amb un joc més directe per marcar, i com que nosaltres pujàvem, ells també tenien ocasions a la contra. El resultat és just pel joc vist, però és una llàstima que no ens vam poder emportar els 3 punts. Em va tocar entrar just després del gol de l’empat, per tenir algun jugador més ofensiu a dalt per veure si podíem fer el segon. Ens queda només el partit contra el Tona, que es juga la lliga a casa nostra, i nosaltres buscarem fer el millor partit que puguem par acabar la temporada de la millor manera possible”.

Resultats del Grup 4 de Segona catalana

Classificació del Grup 4 de Segona catalana

Berga CE Berga Futbol Joan Prat lluis boixader Segona Catalana

Comentaris