Motor

Franc Serra i Josep Canudas, líders del Dirt Track dels Campions

Franc Serra i Josep Canudas, líders del Dirt Track dels Campions
Franc Serra derrapant a Olost. HONDA ART

El passat dissabte es va disputar la segona carrera del Campionat de Dirt Track dels Campions a Olost amb victòries dels berguedans Franc Serra (motos) i Josep Canudas (quads).

Després de la primera cita al Rancho Canudas de Casserres, el pilot de Gironella, Franc Serra va tornar a oferir un gran espectacle al circuit osonenc creat expressament per a l’ocasió. Serra va començar la jornada sent dels pilots més ràpids als entrenaments i a les respectives carreres. A la gran final, va començar a caure un important aiguat que va obligar a parar la carrera a falta de tres voltes del final. Tot i això, Franc Serra va finalitzar en primera posició, per davant dels seus dos companys d’equip (Honda ART), Adrián Garín i Guillem Cano.

Destaquem també la primera participació a una carrera de motos de dues berguedanes: Judit Solà i Anna Vilaredes.

En la categoria de Quads, Josep Canudas va finalitzar en primera posició, mentre que Gerard Casanova es va haver de conformar amb una quarta posició. Tot i això, Casanova puja a la tercera posició de la general del campionat i Canudas és ara líder. 

La tercera carrera de Dirt Track de Campions serà el 30 de juny a la localitat berguedana de Vilada. Abans però, el dia 16 es disputarà la segona carrera de la Copa Rodi Dirt Track al Roccos Ranch, ubicat al Circuit Catalunya-Montmeló.

Dirt Track Dirt Track dels Campions Franc Serra Sala Honda ART

Comentaris