Motor

Lluís Mas i Manel Fernández enceten el campionat de Catalunya de ral·lis amb una brillant segona posició

Lluís Mas i Manel Fernández enceten el campionat de Catalunya de ral·lis amb una brillant segona posició
El BMW de Mas i Fernández, a Igualada. JAVI T CAMUÑA

Bon inici de campionat de Catalunya dels berguedans Lluís Mas i Manel Fernández al volant del seu BMW M3 E30. Va ser al ral·li d’Igualada, en una prova on el principal objectiu era trencar una ratxa negativa de quatre abandonaments en les cinc últimes participacions. Va costar, però ho van aconseguir i de quina manera: segona posició final en categoria C5.

La prova, però, va començar amb molts problemes mecànics per als berguedans. Una fallida d’un sensor del motor d’inèrcia feia que el BMV s’aturés en tots els revolts de dretes a causa d’un mal contacte. La situació era alarmant i deixava entreveure la possibilitat d’un nou abandonament. Al final, però, pilot i copilot van poder gestionar el contratemps fins al final de la cursa.

A més, van cloure la prova en una brillant segona posició en categoria C5 i enceten el campionat català de la millor manera possible. Segons han explicat els mateixos pilots, són “punts importants” de cara al campionat de Catalunya.

Campionat de Catalunya de Ral·li Lluís Mas Manel Fernández Ral·li ral·li d'Igualada

Comentaris