Atletisme

Xavi Tomasa s’imposa a la 24a Cursa de Sant Isidre de Cardedeu

Xavi Tomasa s’imposa a la 24a Cursa de Sant Isidre de Cardedeu

Xavi Tomasa continua brillant. Després de l’exuberant victòria a Empúries fa just una setmana, on l’atleta de Berga es proclamava campió de Catalunya de Marató, Tomasa ha tornat a creuar el primer la línia d’arribada a la Cursa de Sant Isidre de Cardedeu. La prova, de 10km de recorregut entre circuit urbà i rural, està organitzada pels Corrigaires, el Col·lectiu d’Atletes de Cardedeu.

El berguedà va completar la cursa amb un temps de 32m 43s, i va estar acompanyat al podi per Enrique Luque (33’20’’) i Carles Montllor (33’31’’). Pel que fa a la categoria femenina, la victòria va ser per Vanessa Sancho (41’01’’), seguida de Mercè Pérez (41’35’’) i Anna Puigbert (42’28’’).

La Cursa de Sant Isidre celebrava enguany la 24a edició, mantenint l’esperit de cursa ràpida i passant pels indrets més emblemàtics de la vila de Cardedeu. Gairebé 600 atletes van completar la prova imposant-se a unes condicions meteorològiques adverses, amb pluja intermitent. Pots comprovar aquí la classificació completa de la cursa.

Tomasa segueix fent mèrits aquesta temporada, a la qual també ha sumat al seu palmarès personal el Maratest d’El Prat del Llobregat i la Desert Run del Marroc.

Cardedeu Cursa de Sant Isidre Xavi Tomasa

Comentaris