Handbol

El millor, el resultat (22-25)

El millor, el resultat (22-25)
Jordi Subirana remata a casa, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Amb la temporada pràcticament acabada, sense opcions d’ascens, l’equip es plantava al camp del Canovelles amb l’objectiu de guanyar. I ho va aconseguir, però no de la manera que hauria volgut. El Berga no va registrar un bon partit però, tot i això, va tornar a casa amb els punts, imposant-se per 22 a 25.

L’equip planteja l’habitual 3-2-1, buscant sortides al contracop. L’inici no és gens bo i, especialment en defensa, es mostra desconcentrat. Tot i això, el Berga és superior en el primer tram, ajudat per una bona actuació del juvenil Guillem Pont, i arriba al descans 1 gol a sobre, 12 a 13.

L’inici de la segona part comença amb una jugada estranya, amb un penal i exclusió d’un jugador del Canovelles i dues exclusions més per protestar, el que deixa el rival amb 3 homes de pista. L’equip no aprofita gaire l’avantatge, i només pot situar un 12 a 16. El conjunt verd-i-vermell es manté per davant del marcador marcant el ritme de joc, sortir quan cal al contracop i ajustar una mica la defensa, i haver d’acabar especulant al final per sumar el 22 a 25.

Amb 32 punts, l’equip és el 6è a la taula. La setmana vinent rebrà el cuer, que només ha guanyat un partit, però té 0 punts per una sanció, el CH Salle Sant Celoni. Ja que els berguedans descansen a la darrera jornada, el d’aquest dissabte serà el seu darrer partit de la temporada.

El post-partit: CH Canovelles Negre 22 – Handbol Berga 25

retallsergihernandezSergi Hernàndez Entrenador Handbol Berga

“Sobre el paper, era un partit fàcil. I ho hauria sigut si haguéssim mantingut la intensitat dels darrers partits. Però hem sortit al ritme que ha marcat l’equip local, un ritme lent, ja que només tenien dos canvis. Sent superiors físicament, tècnicament i numèricament, a la pista no s’ha notat. Hem jugat lents, sense idees en atac i sense intensitat en defensa, contra un equip que només ens podia guanyar en ganes… A la segona part, durant uns moments semblava que l’equip reaccionava, però ha sigut un miratge. Hem seguit en la mateixa línia, i ni l’exclusió de l’entrenador local per protestar ha servit per marxar al marcador. Al final, sensació d’haver jugat el pitjor partit de la temporada”.

guilemGuillem Pont Jugador Handbol Berga

“En l’àmbit col·lectiu el partit no va ser gaire bo. Va costar guanyar contra un equip de la part baixa. Jo vaig tenir molt bones sensacions, especialment per ser el primer partit que era titular, i el segon que jugo amb el sènior. Al final vam aconseguir la victòria patint, però estic feliç d’haver sigut titular i saber que compten amb mi. Desitjo tornar-hi”.

Resultats i propera jornada del grup A de Quarta catalana

Classificació del grup A de Quarta catalana

Berga guillem pont Handbol handbol berga sergi hernàndez

Comentaris