C AT Gironella

Al Gironella li sobren 20 minuts al camp del líder (3-0)

Al Gironella li sobren 20 minuts al camp del líder (3-0)

L’Atlètic Gironella s’allunya de Segona Catalana. L’equip ha encadenat aquest cap de setmana la desena jornada sense guanyar i cau fins la penúltima posició de la lliga. Sí que és cert que el compromís d’aquest cap de setmana no era fàcil: els de Ponti visitaven el camp del líder, el Sabadell Nord. Malgrat tot, els gironellencs van fer un bon paper. Si més no, durant els primers 70 minuts de partit, on van gaudir de trams de domini i d’ocasions per avançar-se en el marcador. Al final, però, en els darrers 20 minuts l’equip va acusar el desgast i va veure com el rival feia 3 gols en un obrir i tancar d’ulls.

La primera part va ser molt disputada, però amb un Gironella més còmode que el rival sobre el terreny de joc. El conjunt de Ponti va portar el partit allà on volia: va gaudir de trams de domini i va protagonitzar una bona sortida de pilota. A banda, en camp contrari, va arribar amb cert perill a l’àrea rival, amb bones accions de Manel Uribe, Pau Ragués i Èric Santmartí. De fet, les ocasions més clares del primer temps van ser pel Gironella davant un rival, el Sabadell Nord, que amb prou feines va inquietar el porter visitant, Gerard Camps.

A la represa, el líder es va començar a destapar. Poc a poc va anar guanyant terreny a un Gironella que començava a acusar el desgast de la primera meitat. De fet, al descans ja hi havia diversos jugadors de l’equip amb molèsties. El cas és que l’equip gironellenc va aguantar poc més de 20 minuts amb el 0 a 0 inicial, però el desgast va seguir acumulant-se a les cames i l’1 a 0 no va ajudar gens a contrarestar-lo.

Al minut 70, el Sabadell Nord va servir un córner ràpid que Albert Luque va rematar, imperial, al primer pal per fer l’1 a 0. El gol va ser un xoc molt gran per al Gironella, que va veure com en menys de dos minuts el líder feia el segon en un ràpid contracop. Des de llavors, els de Ponti no van aixecar cap i abans del 80 el Sabadell Nord va sentenciar amb el 3 a 0 que no reflecteix, ni de bon tros, la igualtat de bona part del partit.

Tot i el resultat vam fer un bon partit. Vam fer 70 minuts bastant molt bons. Ens van sobrar els últims 20 minuts. Ens vam enfonsar una mica després del gol. Primera part bastant disputada, domini altern dels dos equips. El Manel en va tenir alguna només començar, el Pau Ragués una mica. Bastant domini i sortint bé amb la pilota des de darrera. Les ocasions més clares nostres. Primera part molt completa. Molt similar a la de l’altra dia amb el Tona.

El post-partit: Sabadell Nord 3 Gironella 0

pontiJordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

“Crec que vam fer un bon partit, malgrat el resultat. Bàsicament en la línia dels últims: juguem bé contra bons rivals, però ens falta un plus per aconseguir treure’n resultats positius. Salvar-nos és pràcticament impossible: hauríem de guanyar els tres partits que queden i esperar que la Sabadellenca no en guanyi cap. La setmana que ve nosaltres rebem a Avià i la Sabadellenca i l’OAR també s’enfronten. Tot el que sigui guanyar i que la Sabadellenca perdi ens donarà ales, però seguirà sent molt complicat.”

Fitxa del partit

Classificació del grup 4 de Segona Catalana

Propera jornada

Futbol Jordi Pont Ponti Sabadell Nord Segona Catalana

Comentaris

Notícies relacionades