Futbol Sala, Casserres Femení

Sense definició no hi ha punts (2-1)

Sense definició no hi ha punts (2-1)
Jugadores del Casserres en un partit anterior. LÍDIA LÓPEZ

Les dues grogues es converteixen en els dos gols. Les noies del Molles Malé Casserres acusen la manca d’encert de cara porteria en la derrota per un ajustat 2 a 1 a la pista del Sant Andreu AE. Les berguedanes, no obstant això, van protagonitzar un bon joc demostrant una vegada més una bona actitud davant l’adversitat i els limitats canvis a la banqueta. El Casserres ocupa ara la novena plaça de la classificació amb 29 punts. La jornada vinent, es mesuraran a l’Olesa, equip fort de la lliga que se situa a la quarta plaça de la taula sumant 43 punts.

Ambdós conjunts saltaven a la pista amb ritme i amb ganes de dominar el joc. Les locals movien bé la pilota i feien pressió a les visitants, però eren les berguedanes les quines manaven al mig de la pista i aconseguien, d’aquesta manera, jugades de perill a l’àrea rival. Però la dinàmica era d’igualtat, fent que les primeres a inaugurar el marcador fossin les del Sant Andreu (13’) després d’una falta casserrenca que li costava una targeta groga a Nerea Gómez. El partit es mantindria fins al descans, que es feia amb l’1 a 0 al marcador.

La segona meitat va ser un calc de la primera pel que fa al ritme. Cap dels dos equips va afluixar en fer pressió a les rivals i, en aquesta ocasió els resultats arribaven abans. Jeni Serralvo obria el marcador per les berguedanes (26’) i equilibrava més, si es podia, la situació entre equips. Les de Casserres van poder dur a terme les seves millor jugades sense oposició, però la falta d’encert de cara el xut a porta no deixava a les visitants poder avançar-se. La mala sort es culminava al minut 30, quan unes mans involuntàries a l’àrea de Judit Solà derivaven en un penal i la groga per la jugadora que Gemma Baraldés sota pals no podia aturar i col·locava al lluminós el 2 a 1 que resultaria definitiu.

Iris GarciaIris Garcia Jugadora del Molles Malé Casserres

“Ha estat un partit molt renyit. Penso que hauríem pogut guanyar però ens ha faltat la sort de cara a porta. Ens hem de quedar amb què hem fet un bon partit, amb jugades maques. Personalment estic satisfeta i crec que les meves companyes també.”

 

Iris Garcia sant andreu

Comentaris