UE Avià

L’orgull culmina un abril difícil de millorar (0-1)

L’orgull culmina un abril difícil de millorar (0-1)
ALEIX CAMPRUBÍ

12 punts dels últims 15 possibles. El millor moment de la temporada de la Unió Esportiva Avià ha arribat al mes d’abril. Aquest cap de setmana els avianesos van guanyar al camp del Ripollet per la mínima (0-1) i dimarts, al camp del Molletense, amb idèntic marcador, en el partit aplaçat de la jornada 26. A Mollet, un golàs d’Eudald Tubau al quart d’hora de joc va donar tres punts més als homes de Joan Flores, que s’enfilen fins els 25 punts i s’aferren a les poques opcions de salvació que encara mantenen.

Els avianesos van plantejar un partit molt seriós. Replegats a darrere i amb escassos recanvis a la banqueta, van cedir la iniciativa a un Molletense virtualment salvat que, tot i la seva condició, va proposar 90 minuts d’intensitat màxima i va vendre molt cars els tres punts. Per la seva banda, l’Avià es va mostrar molt sòlid en defensa durant tot el partit i, això, va permetre que el gol de Tubau fos suficient per tornar cap al Berguedà amb una victòria més al sarró.

Al minut 17 i després d’una gran jugada col·lectiva, el davanter avianès va engaltar una pilota des de la frontal de l’àrea que va entrar per l’escaire de la porteria local. El porter no va poder fer res davant un xut que es va colar pel pal llarg de la porteria. Tot i el canvi en el marcador, la tònica del partit va seguir idèntica a la dels primers minuts: un Avià treballador i pràctic contra un Molletense intens, insistent però desesperat, davant una defensa que repel·lia totes i cadascuna de les aproximacions rivals.

A la represa, l’Avià va seguir estalviant esforços i cedint la pilota al rival. L’objectiu: evitar el desgast físic i allargar el màxim els canvis. El pla va sortir a la perfecció. Fins el minut 78 no va arribar la primera substitució, mentre que la segona i última va servir per esgarrapar segons en el tram final. Per la seva banda, el conjunt local amb prou feines es va acostar a la porteria defensada per Ayoub. Les úniques ocasions van ser un penal errat i un u contra u que no va anar ni entre els tres pals. Així doncs, el gol inicial de Tubau va ser definitiu.

El post-partit: Molletense 0 Avià 1

joan-floresJoan Flores Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“L’equip va estar espectacular. Malgrat els bons resultats, estem en una situació molt delicada: ens falten molts efectius i anem a jugar els partits farcits de jugadors del filial i el juvenil. Per això encara té més mèrit que competim com ho hem fet a Mollet i com també ho vam fer a Ripollet. És una llàstima perquè el més probable és que a final de temporada ens acabin faltant 6 punts per salvar la categoria. Les opcions són més que mínimes, però seguim donant la cara i ho farem fins al final. Suposo que els bons resultats són conseqüència del fet que jugadors i cos tècnic ens comencem a conèixer i entendre.”

Fitxa del partit

Classificació del grup 4 de Segona Catalana

Propera jornada

Futbol Joan Flores Molletense Segona Catalana

Comentaris