CE Puig-reig, UE Avià B

Dues situacions oposades

Dues situacions oposades
Setè partit consecutiu sense perdre per part del Puig-Reig. AITOR CASAFONT

Nova victòria d’un Puig-Reig imparable, que porta set partits seguits sense perdre, cinc d’ells aconseguint la victòria, i que només ha encaixat un gol en els últims set partits, fet que cap equip de la lliga, i cap equip del Berguedà, han aconseguit aquesta temporada. Els purretxencs es situen en setena posició, a només un punt del sisè, després d’una segona volta espectacular.

L’Avià B, per la seva part, no va ser capaç d’aconseguir la segona victòria consecutiva i va perdre davant el Cardona. Amb aquesta derrota, els avianesos es mantenen a la penúltima posició, però només a tres punts de la salvació i amb quinze punts en joc.

Puig-Reig 4 Pare Ignasi Puig 0

Els locals es presentaven al partit amb moltes baixes. De fet, dos jugadors del juvenil van entrar a la convocatòria, i un d’ells va formar part de l’onze inicial.

Tot i això, des del principi del partit els purretxencs van dominar el joc tocant la pilota des de darrere. Al minut vuit, després que un central rival deixés una pilota morta a dins l’àrea petita en fer un mal refús, Arnau Pérez va aprofitar-ho per a marcar el primer gol del partit. El matx va seguir la mateixa línia i, en una molt bona jugada, on els locals van sortir jugant des de darrere, Peti marcava el segon gol al finalitzar amb un bon xut des de la frontal de l’àrea. El tercer gol local arribaria dos minuts després quan, en un sac de banda, els defenses visitants van deixar una altra pilota morta que aquest cop Martí Orriols aprofitaria per ampliar l’avantatge al marcador.

Sabedors que tenien el partit a les seves mans i que era difícil mantenir la concentració, els jugadors del Puig-Reig van encarar la segona part amb la mateixa idea de joc que a la primera part, tenint la possessió de la pilota i intentant dominar el joc des de darrere i sense rifar pilotes. A les acaballes del partit Jul va aprofitar un nou nou error dels defenses rivals, va robar la pilota al central visitant i va definir magníficament davant el porter rival, deixant el 4-0 final al marcador.

Fitxa del partit

Avià B 1 Cardona 5

El filial avianès arribava en quadre al partit, amb jugadors com Berhanu o Moha, que portaven mesos inactius, a l’onze inicial, i amb Andreu, Eudald i Mumpi, lesionats, a la banqueta. No obstant això, els locals van començar el partit donant una molt bona imatge i dominant el joc, disposant de diverses ocasions de gol en els primers minuts.

El Cardona, sabedor de les urgències dels avianesos, va aprofitar la situació al minut 13 quan, després d’una pèrdua de pilota dels locals al mig del camp, Indalecio avançaria al Cardona amb un bon xut des de la frontal de l’àrea. Els locals no van abaixar els braços i van seguir amb la mateixa idea de joc. El premi arribaria al minut 23, Cesar va fer una espectacular passada amb l’exterior del peu a Eric Lozano, qui marcaria amb un bon xut creuat.

L’esdevenir del partit canviaria per complet al minut 30. Moha, el porter local, no arribaria a rebutjar correctament una passada en llarg del Cardona, i Ramon aprofitaria per a avançar de nou als visitants. Aquest gol va ser un cop molt dur pel filial avianès, que no es van recuperar en cap moment. De fet, en els següents nou minuts el Cardona marcaria dos gols més. El partit arribava al descans ja sentenciat, la segona part va ser de transició, esperant el xiulet final. Un minut abans del final del partit, això si, el Cardona marcaria el cinquè gol i faria més abultada la seva victòria.

Fitxa del partit

Classificació del grup 7 de Tercera Catalana

Propera jornada

Futbol Grup 7 Tercera Catalana

Comentaris