Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

Cada punt val un tresor (2-2)

Cada punt val un tresor (2-2)
Jugadors del Puig-reig la jornada passada a Bagà. LÍDIA LÓPEZ

Jornada amb activitat per només un dels representants comarcals. El Puig-reig perllonga la igualtat amb el Santpedor, amb el qual havia empatat al primer partit i comptaven amb els mateixos punts. L’igualat partit ha finalitzat amb un 2 a 2, i dona als berguedans un punt més i ja en tenen 35, que els situen tercers a la classificació. Per la seva banda, l’Alt Berguedà, que ha descansat aquesta jornada, segueix tancant la classificació amb 7 punts. La jornada vinent, la vint-i-quatrena de lliga, serà en dos caps de setmana i els dos conjunts berguedans la disputaran a casa. El dissabte, l’Escola Daina Isard AE es desplaçarà al pavelló de Bagà on jugaran contra els nois de l’Alt Berguedà. Els d’Olesa són segons amb 38 punts i tenen molt ben encaminat l’ascens a Segona. Diumenge serà el torn del Puig-reig, quan rebrà a l’Òdena, que amb 32 punts i a la sisena posició de la taula poden ser un perill per les intencions també d’ascens dels berguedans.

FS Puig-reig 2 – 2 CEFS Santpedor B

Els dos equips sortien a la pista conscients que el partit que encaraven podia ser decisiu al final de temporada per les aspiracions d’ascens d’uns i altres. Els locals eren els que prenien la iniciativa en atac els primers minuts, però veien frustrat l’intent d’obrir el marcador per les llargues possessions de pilota dels seus rivals. La confrontació directa no deixava espai per l’acció a la porteria, així que només l’astúcia va deixar lloc a Carlos Roig, que feia una exhibició de nivell i feia pujar el primer gol al marcador en una excel·lent jugada individual (6’). El desavantatge donava una empenta als de Santpedor, que feia una passa endavant i començava a generar més joc així com perill a l’àrea. Però la defensa i porter berguedans noquejaven tots els intents d’acostar-se. Finalment, eren els locals els que acabaven ampliant el lluminós amb un segon gol de Roig (21’) que en aquesta ocasió no perdonava amb un xut de falta. Just abans del descans, tornava a produir-se un gir de guió gràcies al primer gol visitant que equilibrava encara més el joc per la segona meitat.

A la represa, els locals lluitaven per tornar a tenir el control del partit i insistia a fer pressió alta, limitant només als contraatacs les ocasions dels visitants que, no obstant això, aconseguia generar neguit als berguedans. I seria precisament en una d’aquestes que el Santpedor recuperava l’empat (41’). La recta final del partit, ambdós conjunts haurien pogut ampliar novament el lluminós, destacant especialment els xuts dels minuts finals dels de Puig-reig, però la mala sort i les bones aturades del porter del Bages no van deixar trencar l’empat i el partit va cloure amb el 2 a 2 final.

Santpedor Tercera Catalana FS

Comentaris