Descens

Top 10 per a Roger Mateos a La Sorrera

Top 10 per a Roger Mateos a La Sorrera
Roger Mateos baixant pel circuit de La Sorrea. LIPES PRODUCTIONS

El circuit La Sorrera de La Garriga va acollir el passat diumenge el Campionat de Catalunya de Descens, també puntuable per la Copa Catalana de Descens, amb una participació de 230 corredors, dels quals també hi participava el biker berguedà Roger Mateos.

El traçat físic i exigent de La Sorrera constava de 2 quilòmetres i un desnivell de 300 metres en un terreny sorrenc que dificultava la visió.

El dissabte es van realitzar les sessions d’entrenaments on la climatologia va aguantar durant tot el dia. Ara bé, el diumenge i dia de la carrera, la pluja va dificultar la jornada, tant que fins i tot es va haver d’anular la baixada final dels últims corredors, entre ells Mateos.

Així doncs, es va contar el temps realitzat a la baixada classificatòria i per tant, amb un temps de 3:15.72 minuts, el corredor del Mola Bikes va finalitzar desè en la categoria Elit i catorzè de la general.  

Tot i no ser la millor baixada per a Mateos, ja que era la classificatòria i no va donar-ho tot com si es tractés de la final, el biker de Berga es mostra content amb aquest resultat i molt a gust amb la nova bicicleta.

La propera carrera per a Roger Mateos serà la quarta cita de la Copa Catalana de Descens el 3 de Juny a la localitat de Llívia.

campionat catalunya descens copa catalana de DH Descens Roger Mateos

Comentaris