Motor

Top 10 per a Gerard Riu

Top 10 per a Gerard Riu
Gerard Riu rodant al Circuit Ricardo Tormo a València. LAGLISSE ACADEMY

Aquest cap de setmana s’ha disputat la segona i tercera carrera del Mundial Júnior de Moto3 al Circuit Ricardo Tormo de València on el pilot de Casserres, Gerard Riu arribava després d’un inici agredolç a Portugal.

Riu, va mantenir un ritme sòlid durant la primera carrera del cap de setmana, ja que sortia des de la cinquena fila. Tot i això, el pilot de l’equip LaGlisse Academy va escalar posicions fins arribar a la vuitena posició final. Pel que fa a la segona carrera, Riu va tornar a realitzar una bona remuntada ja que la cursa va ser parada a la primera volta a causa d’un accident.  Tot seguit van tornar a realitzar la sortida a només 12 voltes. En aquesta carrera a l’ “sprint”, el pilot de Casserres van haver d’avançar a marxes forçades i va arribar inclús al grup capdavanter. Finalment, Riu es va haver de confirmar amb la novena posició.

Amb aquests grans resultats, vuitè i novè, Riu suma els primers punts de la temporada i és 13º a la general del Mundial amb 15 punts. La propera carrera del FIM CEV Repsol serà el 19 de maig al traçat francès de Le Mans.

Gerard Riu – 8º i 9º

“Necessitàvem acabar les dues carreres per agafar confiança després de la caiguda a Estoril. Les dues mànigues han sigut complicades, el meu objectiu era sumar punts. Estem contents d’haver rodat al davant però encara falta una mica més per poder lluitar bé per les primeres posicions. Sortint des de la cinquena fila era difícil arribar al capdavant però ho hem intentat. Tot l’equip ha realitzat un gran treball. Hem quedat a prop de la lluita pel podi, esperem que a Le Mans ho puguem aconseguir”.

FIM CEV Repsol Gerard Riu LaGlisse Academy

Comentaris