Futbol Sala, Casserres Masculí

Exhibició de qualitat amb la permanència de resultat (7-5)

Exhibició de qualitat amb la permanència de resultat (7-5)
Isaac Cabana, autor del primer gol local. LÍDIA LÓPEZ

El PCImagine Casserres recupera el somriure. Després de tres derrotes consecutives, l’equip torna a guanyar gràcies a l’incansable escalf de casa superant per 7 a 5 a l’Esportiu CCR. Els berguedans demostren una vegada més que es fan grans davant dels rivals forts, ja que l’equip de Gavà és un dels més destacats en la lluita per l’ascens a Tercera Nacional. Amb partits pendents de celebrar-se, l’equip puja una posició per situar-se a la sisena amb 36 punts. La jornada vinent es disputarà en dos caps de setmana, quan el conjunt berguedà rebrà a la Palma PB. L’equip de la Palma de Cervelló es deixarà la pell a la trobada, ja que necessita guanyar si vol sortir de la posició de descens que ara mateix ocupa, empatant a 26 punts amb el primer conjunt que se salva del grup, precisament el Màgic Sant, que ja va trencar la imbatibilitat local casserrenca fa dues setmanes.

Els nois del Casserres marcaven els primers compassos del partit, moguts per les ganes de tornar a sumar punts després de tres jornades sense fer-ho. Els visitants restaven a l’expectació, però les dificultats en defensa de les últimes setmanes tornaven a fer acte de presència i en la primera aproximació de perill dels de Gavà, encetaven el marcador (6’). Els locals no es descentraven amb el gol visitant, i seguien tocant la pilota amb ritme, si bé la falta d’encert frustrava les seves ocasions. Superada la meitat del període, aconseguien rematar finalment dins de la xarxa gràcies a les dues irrupcions sense perdó  primerament d’Isaac Cabana (13’) i tot seguit, de Marc Vila (14’). Els berguedans no tenien temps d’assumir que s’havien posat per davant que l’Esportiu ja tornava a ser líders, fent bandera d’una recuperació sensacional i repetint l’efectivitat letal del primer gol, feien dos gols consecutius (16’). La recta final del primer període la protagonitzaven les anades i tornades ràpides a la pista, amb dos equips que no renunciaven a seguir collant a l’adversari. L’última paraula va ser altra vegada pels visitants, que a escassos segons pel descans, ampliaven una vegada més el marcador i col·locaven el 2 a 4 per la segona part.

La represa repetia els esquemes de l’arrencada de partit, si bé en aquesta ocasió, els locals no trigaven tant a fer bona una jugada i encertaven el tercer amb un xut directe a porta des de pilota aturada de Marc Vila (21’) que tot i rebotar al travesser, queia just traspassant la línia de gol. Els dos equips es repartien domini i ocasions, restant el joc el més igualat en tota la tarda. Els següents moviments al lluminós es produïen a la meitat del temps, quan primerament els locals reescrivien l’empat amb un gol de Robert (29’), al moment desfeia el Gavà (30’) i que recuperava Marc Vila (31’) amb el seu tercer gol del partit. Amb el 5 a 5, la tensió s’incrementava així com la igualtat entre els conjunts, que facilitava l’aparició en escena de les targetes grogues en mans dels àrbitres, que les mostraven a Josep Serralta i Isaac Cabana pels locals i al 5 visitant. L’equilibri tant a la pista com al marcador posava de manifest una percepció generalitzada al pavelló: el primer que trenqués l’empat, tindria peu i mig a la victòria.

En aquest punt, els jugadors més destacats de cada equip eren els dos porters, que s’encarregaven d’allargar la resolució el major temps possible. L’harmonia es trencava al minut 34 gràcies a la intervenció dels dos golejadors de l’equip, Robert i Eloi Carmona que, com la majoria dels gols de la tarda, en feien dos de seguits que resultarien ser els definitius. Les intencions dels nois de l’Esportiu no passaven per assumir passivament la derrota, així que optaven per sortir amb el porter jugador i llançar-se per complet a l’àrea berguedana. El Casserres s’apartava del cap la boira de les badades que les últimes setmanes els havien costat els punts i mostraven la seva millor versió per defensar el triomf davant d’un equip que notava el pes de comptar amb només dos canvis a la banqueta respecte als cinc o sis que habitualment té l’equip del Baix Llobregat. D’aquesta manera, els locals sentenciaven la victòria per 7 a 5 i, a la vegada, sentenciaven també la seva permanència a la màxima categoria catalana.

Marc Vila

Marc Vila Jugador del PCImagine Casserres

“Per fi hem pogut tornar a guanyar després de tot el mes d’abril de mala dinàmica i ho fem a la Llangotera, a casa. Avui puntualment no s’ha omplert com habitualment, però la gent que ha vingut ha animat molt i ens ha donat aquella empenta que sempre ens ajuda. És una victòria especialment important per a nosaltres perquè ens dona la salvació matemàtica i ens assegura una plaça a Divisió d’Honor per tercer any consecutiu. A més a més, personalment també estic molt content perquè he marcat tres gols.”

Divisió Honor FS Esportiu CCR marc vilà

Comentaris