Handbol

El Berga s’acomiada de l’ascens amb el cap ben alt (27-29)

El Berga s’acomiada de l’ascens amb el cap ben alt (27-29)
Verdaguer carrega per xutar. ALEIX CAMPRUBÍ I PONT

Li queden dos partits, però l’Handbol Berga s’ha quedat sense opcions d’aconseguir l’ascens a Tercera, l’objectiu de la temporada. L’equip ha caigut aquest cap de setmana, precisament, contra el tercer classificat, l’Handbol Cooperativa Sant Boi B, per 27 a 29. Els de Sergi Hernàndez van aconseguir un dels millors partits de la temporada, però ja és massa tard per aconseguir les aspiracions.

Tot i un inici dubitatiu, l’equip aconsegueix plantar una molt bona defensa a la primera meitat, aturant els jugadors claus dels visitants. Especialment el dorsal 24, que va aconseguir anotar molts gols, tot i la mixta que va aplicar-li l’equip berguedà. En atac les coses rutllen, l’equip treballa i juga amb cap, prenent bones decisions, aprofitant el retorn d’Arnau Verdaguer per fer mal a la defensa del Sant Boi. D’aquesta manera s’arriba 12 a 14 al descans.

Els verd-i-vermells no baixen el ritme a la represa, mentalitzats per no caure en l’error de deixar-se remuntar. La tònica és positiva, però al tram final l’equip es troba amb un rival que s’ho juga tot i posa tota la carn a la graella perquè el partit no hagi de perillar. En els darrers minuts, l’equip es veu tocat per diversos dos minuts i altres decisions arbitrals, algunes de dubtoses. El Berga intenta remuntar, però el rival segueix anotant a una porteria ben defensada per un altre debutant juvenil, Guillem Pont. Al final, l’equip veu impossible rascar res en el partit que pràcticament liquida la temporada.

Els berguedans són 6ns, amb 30 punts, i la setmana vinent visitaran la pista del Canovelles Negre, que és 10è amb 19 punts.

El post-partit: Handbol Berga 27 – Handbol Cooperativa Sant Boi B 29

retallsergihernandezSergi Hernàndez Entrenador Handbol Berga

“El millor partit de la temporada. Ho han donat tot. Hem estat bé en defensa i hem fet un bon treball en atac, amb molts gols, sabíem atacar bé. La tornada del Verdaguer s’ha notat, quan sortia la defensa rival s’obria. L’equip ha posat moltes ganes, ha anat a tope i ha defensat bé. L’àrbitre no ha tingut el seu millor dia. Fa 3 mesos que entrenem molt bé, amb moltes ganes i és el que es veu a la pista. Si entrenem bé, juguem bé. Vam començar la temporada amb la 3-2-1 que no havíem fet mai, i és difícil. Ho sabíem, i de mica en mica hem anat millorant, fins ara, que la fan molt bé. El secret és entrenar. Avui hem recuperat jugadors com el Verdaguer, i ha debutat el Guillem Pont, d’un equip juvenil que ens aporta moltíssim”.

verdaguerretallArnau Verdaguer Jugador Handbol Berga

“Tot i la derrota i el resultat, no estem descontents amb el joc. Hem fet un bon partit i hem d’estar contents. Cal destacar que al principi hem estat una mica fluixos, i anant per darrere tot el partit ha costat tornar-nos a ficar a lloc. Personalment estic molt content, després de dos mesos i mig sense jugar. M’he trobat força bé, cosa que em feia por, no trobar-me bé a la pista”.

Resultats i propera jornada del Grup A de Quarta catalana

Classificació del Grup A de Quarta catalana

Imatges del partit

_DSC2438 _DSC2444 _DSC2447 _DSC2449 _DSC2452 _DSC2458 _DSC2459 _DSC2460 _DSC2462 _DSC2464 _DSC2465 _DSC2466 _DSC2468 _DSC2478 _DSC2480 _DSC2482 _DSC2487 _DSC2489

arnau verdaguer Berga Handbol handbol berga sergi hernàndez

Comentaris