Futbol, CE Berga

De la cara a la creu en dos minuts (1-0)

De la cara a la creu en dos minuts (1-0)
Sergi Ruiz, al Municipal de Berga, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

En pocs minuts el Berga ha passat d’estar a punt de xutar un penal, del qual l’àrbitre s’ha desdit i ha xiulat falta fora l’àrea, a encaixar un gol en pròpia porteria. Els de Joan Prat han fet un bon partit i han buscat i merescut, pel cap baix, l’empat, però un Parets necessitat de punts per seguir lluitant per l’ascens s’ha emportat el partit amb un suficient 1 a 0.

La primera meitat ha estat força dividida i amb comptades ocasions, en un partit d’ofici, sota la pluja, amb un Parets que mostrava una versió neguitosa i, conseqüentment, imprecisa. Els locals n’han tingut una de clara en els primers minuts, que ha aturat Dani Peralta. Ja al tram final, els berguedans han viscut amb impotència una situació atípica. En primera instància, l’àrbitre ha xiulat un clar penal a favor del Berga. Els jugadors del Parets l’han protestat molt al linier i aquest, finalment, ha parlat amb l’àrbitre, que ha acabat assenyalant falta fora de l’àrea. Amb el conjunt berguedà encara pensant en aquesta oportunitat perduda, els locals han aconseguit el gol de l’empat a través d’una jugada de mala fortuna, a través d’una centrada amb poca història que Gerard Martínez ha volgut cedir al porter amb el pit, però ha acabat amb un gol en pròpia porteria (41′), que ha posat l’1 a 0 amb el qual s’arribava al descans.

Però el Berga ha volgut sobreposar-se a aquesta adversitat, i ha sortit amb l’objectiu de marcar a la segona meitat, dominant cada vegada més. Noguera ha tingut un parell d’ocasions al llarg d’aquesta meitat, i fins i tot un defensa ha acabat traient de sota pals una rematada de Sergi Ruiz. Amb els visitants avocats a l’atac, i els paretans cada vegada més aculats, els de Joan Prat han perdut una pilota que ha acabat amb un 1 contra 1 del Parets, que ha pogut aturar el porter Peralta. Els blanc-i-vermells han posat tota la carn a la graella, però ha faltat el punt de sort que han tingut els locals, i el marcador no s’ha mogut més.

Finalitzada la jornada, el Berga manté la 7a posició, amb 48 punts. La setmana vinent tindrà una ocasió d’escalar posicions amb la visita del Matadepera, que és un rival directe, ja que, amb 49 punts, és 6è a la classificació.

El post-partit: CF Parets 1 – CE Berga 0

pratJoan Prat Entrenador CE Berga

“Hem jugat molt bé i hem fet més que el rival. L’àrbitre ha manegat el partit, ha sigut lamentable, però és el que toca. La jugada clau ha sigut quan ens han tret el penal que era clar, i després hem encaixat el gol. Això ha marcat el partit, ja que amb 0 a 1 segur que ens hauríem emportat algun punt, ja que ells estaven molt nerviosos, ja que necessiten guanyar. Hem pogut fer el que nosaltres volíem, ens hem ajustat a la planificació de desgastar-los i arribar al descans amb un resultat favorable o un empat, ja que a la segona l’ansietat ens hauria beneficiat, ja que haurien sigut més imprecisos i s’haurien obert més. A la segona part hem provat una altra cosa, jugant amb dues puntes, i els hem fet patir molt i molt”.

“És una llàstima perquè ens ficàvem 5ns guanyant, però la setmana vinent tenim l’opció de pujar-hi. Estem a la línia de bon joc i treure resultats, tot i el d’avui. Estic molt content amb el treball de l’equip, ja que hem pogut portar el control, hem fet el que hem volgut. Els jugadors han fet al 100% el que els hi havia demanat. Cal felicitar als jugadors pel treball, i per l’actitud, que mereixen la 5a plaça”.

codinaretall

Gerard Codina Jugador CE Berga

“Ha sigut un partit molt complicat, davant d’un equip molt físic, dels més difícils de la categoria, i en una primera part on ha plogut molt. Hem fet un molt bon partit i ens podríem haver emportat alguna cosa més, és un resultat injust. Hi ha hagut una jugada molt discutida, l’àrbitre ha canviat la decisió i a la jugada següent ens han marcat l’1 a 0. A la segona part ens hem refet bé. Tot l’equip ha fet un molt bon partit. Jo m’he trobat molt bé, intentaré seguir aquesta línia fins al final. Encara que no ens hi juguem res, venen partits molt macos, contra gent de dalt”.

Acta del partit

Classificació del Grup 4 de Segona catalana

Berga CE Berga Futbol gerard codina Joan Prat Segona Catalana

Comentaris