Vòlei

El Club Vòlei Gironella presenta els seus equips aquest diumenge al pavelló municipal

El Club Vòlei Gironella presenta els seus equips aquest diumenge al pavelló municipal

El Club Vòlei Gironella presenta els seus equips demà diumenge, dia 29, a les 12h del migdia, al pavelló de Gironella. Amb Laura Racero com a presidenta, Laura Cort com a secretària i Fina Lladó com a tresorera, l’entitat està formada per tres equips a dia d’avui. A banda del cadet -que juga a la lliga del Consell Comarcal del Bages- i del juvenil -que juga a Preferent femenina-, el club compta des de fa pocs mesos amb un grup de veterans mixte. Diumenge, després de la presentació de tots aquests equips, hi haurà dinar obert a tothom per un preu de 12 euros.

El Club Vòlei Gironella va ser impulsat per un grup de noies que tenien ganes d’aprendre i sobretot de jugar a vòlei i, per això, veien la necessitat de construir un projecte més seriós de club esportiu a Gironella. Després d’un temps d’entrenament i constància, les noies porten competint dues temporades, a través de la Federació Catalana de Voleibol, a la Lliga Femenina Juvenil Preferent. Aquest equip entrena 3 dies a la setmana i reuneix a 14 noies d’edats compreses entre els 14 i els 18 anys.

Però el club no ha parat de créixer. L’any passat es va crear un equip base amb un total de 17 noies d’entre 10 i 14 anys que entrenen 3 dies a la setmana. Han aconseguit el seu objectiu i estan competint a la lliga del Consell Comarcal del Bages. Tant aquest equip base com el juvenil són entrenats per la presidenta i graduada en magisteri d’Educació Física, Laura Racero, i per la secretària, Laura Cort.

A més a més, des de fa pocs mesos, s’ha creat un equip de veterans amb persones que tenen ganes de jugar a voleibol i entrenen sense objectiu d’oferir un bon paper a la competició, simplement per gaudir de l’esport. De moment, no els va gens malament: no han perdut ni un sol partit.

A hores d’ara el club està obert a tothom i està intentant créixer i obrir les portes a qualsevol persona per poder crear nous equips. És per aquest motiu que aquest any se segueixen organitzant activitats per fer créixer el club en àmbits esportius i econòmics. Els interessats en sumar-se el projecte, ja sigui jugant o bé prenent-hi part, poden posar-se en contacte amb el club enviant un correu a voleigironella@gmail.com o bé trucant al 628 33 96 71 (Laura).

cv gironella Gironella presentació d'equips

Comentaris