Futbol Sala, Casserres Femení

La victòria menys celebrada de la temporada (15-0)

La victòria menys celebrada de la temporada (15-0)
Iris Garcia i Gemma Baraldés en un partit anterior. LÍDIA LÓPEZ

Jornada excepcional a la Llangotera. El Molles Malé Casserres aconsegueix un aclaparador marcador de 15 a 0 davant del cuer del grup, el CCR Gavà. L’equip es va presentar al poble amb només quatre jugadores que amb prou feines van disputar la pilota a les berguedanes, convertint el partit en una mostra més de la duríssima temporada que està vivint el conjunt del Baix Llobregat, que porta més de 200 gols en contra i només 12 a favor. Amb aquests tres punts, les berguedanes en sumen 29 i es mantenen a la vuitena plaça de la classificació. La setmana que ve, les casserrenques viuran el penúltim desplaçament de la temporada, i ho faran a la pista del Sant Andreu AE. S’espera un partit molt igualat, ja que les barcelonines són les novenes classificades, a només un punt de les berguedanes.

L’àrbitre, havent observat la insòlita alineació del conjunt visitant, prenia la decisió de disputar el partit a temps corregut per evitar caure en un joc etern. Les noies del Gavà optaven per tancar-se darrere i no fer cap mostra d’interès a lluitar per la pilota més enllà de les accions defensives. Aquesta maniobra però, no va evitar que el Casserres, totalment lliure a l’hora de fer el seu joc, arrenqués el partit disparant el marcador i situant el 5 a 0 en menys de deu minuts, amb gols van ser de Judit Solà, Cèlia Guixé, Iris Garcia i Jeni Serralvo en dues ocasions. Les locals veien totalment enderrocat al seu rival, però mantenien la línia per respecte i aconseguien fer més gran la diferència abans d’arribar al descans, col·locant el 9 a 0 al lluminós amb les rematades a xarxa de Clàudia  Boixader, Cèlia Guixé, Cris Rial i Gemma Baraldés.

Res canviava a la segona meitat, ja que les visitants seguien sense fer cap tipus d’oposició i no aconseguien controlar l’esfèric quan tenien ocasió de jugar-lo. Les locals aprofitaven els minuts per practicar accions a pilota aturada com els serveis de córner. Així i tot, les berguedanes seguien trobant sort a porta, amb sis gols més de Cris Rial, Clàudia Boixader, dos de Jeni Serralvo i dos més de Judit Solà. Finalment, l’àrbitre donava per finalitzat l’enfrontament més soporífer de l’any sense mirar el rellotge i amb el 15 a 0 al marcador.

Cristina Rial

Cris Rial Jugadora del Molles Malé Casserres

“Per mi ha estat el partit més difícil de la temporada. A més de ser només quatre jugadores, no feien cap tipus d’oposició, així que ens ho hem acabat prenent com si fos un entrenament. No gaudeixes jugant així, més aviat sabia greu marcar.”

 

CE CCR Gavà Cristina Rial Primera Catalana

Comentaris