Futbol Sala, Casserres Masculí

Una ruta sense brúixola (4-1)

Una ruta sense brúixola (4-1)
Héctor Gómez, porter del Casserres, en una jornada anterior. LÍDIA LÓPEZ

Reposició d’un mal guió. Els nois del PCImagine Casserres sumen la tercera derrota consecutiva, la segona contra un equip en zona de descens, després d’haver perdut per 4 a 1 contra el Tibu-ron Castelldefels. Els berguedans segueixen sense recuperar la rutina de treball que els va fer destacar la primera volta i continuen en caiguda lliure a la classificació, on ja se situen a la setena posició amb 33 punts. L’equip té quatre oportunitats per refer-se i acabar de sentenciar la permanència, tres de les quals seran a casa. La primera serà la setmana vinent a la Llangotera, quan l’equip rebrà a l’Esportiu CCR. Els de Gavà són un dels ossos durs de rosegar de la categoria, i ocupen la segona plaça de la taula amb 40 punts.

El partit arrencava, com ja va sent habitual les darreres jornades, amb tan sols dos canvis a la banqueta dels casserrencs tibats de l’equip juvenil del club. Els dos conjunts mostraven un gran ritme inicial i els primers gols no es feien esperar. Els locals encetaven el marcador (2’) però al moment recuperaven la igualtat gràcies a un gol d’Eloi Carmona (3’) que aviat era amagat pel segon local (5’). Aquests primers minuts d’encerts desapareixien a la resta del període, que si bé mantenia el moviment i les arribades perilloses d’uns i altres a les àrees rivals, cap jugador era capaç de rematar amb èxit i el partit marxava al descans amb l’avantatge mínim dels locals 2 a 1.

A la represa, els de Castelldefels sortien més centrats que els visitants, i aconseguien fer dos gols seguits en dues úniques arribades (25’ i 26’) que deixava malmesa la confiança dels berguedans. No obstant això, el Casserres va intentar deixar de banda la pèssima arrencada de la segona meitat i va optar per avançar més els jugadors a fer pressió, obtenint d’aquesta manera més arribades a l’àrea rival que els de Castelldefels, més centrats a defensar la diferència assolida i intentant fer mal a través de les contres. Els casserrencs es van plantar en fins a sis ocasions en un u contra u, jugador contra porter, al llarg del període, però la dinàmica negativa en la qual està submergida l’equip no va permetre a cap d’ells fer una bona rematada, tot i que van fer mèrits per aconseguir-ho. Després de la groga a Isaac Cabana, el joc es va acabar fent llarg per un Casserres esgotat a la recta final, que va marxar amb la derrota per 4 a 1.

Eloi Carmona

Eloi Carmona Jugador del PCImagine Casserres

Aquesta jornada hem estat dins del partit però ens ha faltat resoldre-ho. Anem molt justos i entrenem poc, així que tot plegat fa que estiguem acabant la temporada amb un mal regust. Hem de centrar-nos per aconseguir la salvació matemàtica, que en definitiva segueix sent el nostre objectiu.

Divisió Honor FS Eloy Carmona Tibu-ron Castelldefels

Comentaris