Muntanya

La Berga-Rasos-Berga arriba als vint anys

La Berga-Rasos-Berga arriba als vint anys
Arribada de la 19a BRB. ALEIX CAMPRUBÍ

La Berga-Rasos-Berga d’enguany serà ben especial. La cursa, organitzada pel Club Esquí Berguedà, arriba a la vintena edició i ho celebrarà amb activitats paral·leles i obsequis especials pels participants, que com ja és habitual podran completar-la en el format de cursa o de marxa popular. Si ets un apassionat de la muntanya, tens una cita el diumenge 20 de maig.

Al llarg d’aquests vint anys, centenars de persones s’han mobilitzat en l’organització d’una prova on s’estima que hi ha participat més d’un miler de persones i han estat testimoni de les diferents maneres d’aproximar-se a la muntanya, amb l’especial auge els darrers anys de les curses de muntanya. També han pogut presenciar l’evolució de les petites variacions al recorregut de la prova, que no obstant ha sabut mantenir els punts més emblemàtics com la cova de Can Maurí, la Figuerassa, Corbera, la Font de Tagast, els Rasos de Peguera, Camp Llong o el Santuari de Queralt. Un total de 25 quilòmetres i 1800 metres de desnivell que no deixen indiferent a cap amant de la muntanya.

Les inscripcions per la 20a Berga-Rasos-Berga ja són obertes a la web del club.

Abans de la prova, el CEB també ha organitzat la presentació del llibre “La màgia dels pedals” i la projecció del documental “La febre dels Andes”, a càrrec d’Alba Xandri i Ricard Calmet per explicar les seves aventures fent la volta al món amb bicicleta durant 3 anys i en els quals van recórrer 41 països. L’acte serà aquest dissabte 21 d’abril a les 19:30h al Pavelló de Suècia de Berga i serà oberta a tothom.

BRB Club Esquí Berguedà

Comentaris