Motor

54 pilots donaran el tret de sortida al Dirt Track de Campions 2018

54 pilots donaran el tret de sortida al Dirt Track de Campions 2018
L'equip Honda ART no es perdrà el Dirt Track dels Campions. SPEEDPHOTOSPORT

Aquest dissabte es disputa la primera de les 7 curses del Campionat Dirt Track de Campions al Rancho Canudas (Casserres).

Amb les inscripcions ja tancades, un total de 54 pilots estaran aquest dissabte al Rancho Canudas de Casserres. Dins d’aquests pilots, en la categoria Open (pilots experimentats) destaquem el pilot de Gironella Franc Serra que correrà juntament amb el seu equip Honda ART al complert. En Quads, Josep Canudas correrà a casa, com també el pilot de Guardiola del Berguedà, Gerard Casanova.

En aquest campionat també hi haurà categories de Màster +40 anys, Promo (aficionats i novells), 85-65-50 i les categories d’exhibició Funrace i Vintage & Hooligans.

Organitzat pel Berga Off Road Club,  els 3 millors pilots del campionat rebran una beca de 500€ per participar al FIM Flat Track 2018 a Misano, campionat que recordem Franc Serra n’és el vigent subcampió.

L’acció començarà dissabte a les 12:30 amb els entrenaments lliures, continuarà a les 13:15 amb els cronometrats i ja a partir de les 15:00 es disputaran les diferents carreres. Està previst que la Final Open sigui a les 18:45.

Aquesta no serà la única carrera dins del territori Berguedà, també es disputaran dirt tracks a Vilada i a Vallcebre.

Calendari Dirt Track de Campions 2018:

21 Abril-Rancho Canudas

12 Maig-Olost

30 Juny-Vilada

28 Juliol-Castellnou

04 Agost-Salomó

18 Agost-Vallcebre

01 Setembre-Sant Bartomeu

CARTELL CANUDAS

Berga Off Road Club Dirt Track Dirt Track dels Campions Franc Serra Rancho Canudas

Comentaris