General

S’obre el període de presentació de candidats als premis de la Nit de l’Esport Berguedà 2018

S’obre el període de presentació de candidats als premis de la Nit de l’Esport Berguedà 2018

Formes part d’un club o entitat esportiva del Berguedà? És hora de posar sobre la taula els èxits de tota la temporada. La Nit de l’Esport Berguedà 2018, impulsada un any més per Entre Rivals amb el suport del Consell Comarcal del Berguedà, comença a engreixar engranatges. D’entrada, l’organització ha redactat unes bases reguladores que regiran durant tot el certamen i que es poden consultar aquí i al final de la notícia.

Enguany són les entitats o clubs de la comarca els encarregats de proposar candidats als diferents premis, i aquest dimecres s’ha obert el període per presentar propostes a través d’un formulari virtual creat expressament per a l’ocasió. A cada entitat se li ha fet arribar un codi per tal de verificar la identitat de qui fa les propostes. Cada entitat podrà presentar tantes candidatures com vulgui per categoria. A més, els candidats o candidates no hauran de ser necessàriament persones vinculades amb l’entitat, malgrat que s’entén que la majoria ho seran.

Ara, cada associació té temps fins el proper dimecres, 25 d’abril, a les 23.59h, per entrar les seves candidatures a través del formulari virtual. Qualsevol entitat que no hagi presentat propostes en aquesta data, perdrà l’oportunitat de comptar amb esportistes reconeguts, a menys que el jurat els proposi el dia de la votació i comptin amb els vots necessaris per ser reconeguts.

Tres dels premis es tornaran a decidir per votació popular

Tal com ja va passar en la primera edició de la Nit, els premis als millors esportistes de la temporada i el premi a la millor afició seran escollits pels lectors de l’Entre Rivals. Les altres 15 categories se sotmetran al veredicte d’un jurat format per representants d’entitats i institucions esportives.

Els membres del jurat votaran els candidats en dues voltes. La primera serà la darrera setmana d’abril i el jurat decidirà els finalistes de cada categoria, valorant totes les propostes presentades per les entitats. La segona serà a finals de maig, quinze dies abans de la celebració de la Nit de l’Esport, i el jurat decidirà els campions de cada categoria, valorant els finalistes escollits en primera ronda. A més, en la primera trobada s’escolliran els esportistes i les aficions finalistes dels premis de votació popular.

Formulari per presentar candidatures (adreçat a les entitats)

Bases de la Nit de l’Esport Berguedà 2018

Consell Comarcal del Berguedà Entre Rivals NEB 2018 Nit de l'Esport nit de l'esport berguedà

Comentaris