UE Avià

Set en blanc (0-6)

Set en blanc (0-6)
ALEIX CAMPRUBÍ

La Unió Esportiva Avià ha encadenat la seva segona victòria consecutiva, aquest cap de setmana, en la visita al camp del cuer, el Bellavista Milan. Els avianesos, penúltims i virtualment descendits, van fer un partit molt seriós i treballat, i això va propiciar una victòria plàcida que serveix per seguir agafant confiança, malgrat que a aquestes alçades la salvació és gairebé impossible.

Els homes de Flores venien d’imposar-se amb contundència a un Folgueroles amb els deures fets i van plantejar un partit en la mateixa línia per intentar encadenar dues jornades consecutives guanyant, una fita que només havien aconseguit un cop aquest any. El partit va començar amb un Bellavista jugant de tu a tu a un Avià ambiciós i amb ganes de pilota. La igualtat, però, va durar ben poc: dos gols d’Ivan Lianes en poc més de dos minuts van aplanar el camí a l’Avià abans del quart d’hora de joc.

A partir d’aquí, el Bellavista es va anar diluint i l’Avià va seguir pressionant molt amunt i jugant amb molta més intensitat que el rival. El tercer gol era qüestió de minuts i va arribar passada la mitja hora a través del capità, Marc Torres. Amb el 0 a 3 i molt bones sensacions, es va arribar al descans.

A la represa, l’Avià necessitava un bon inici per evitar que els vallesans entressin altre cop al partit amb un gol. Dit i fet: quan encara no s’havia disputat un minut de la segona meitat, Xavi Moreno va fer el quart pels del Berguedà a la sortida d’un córner i sentenciava d’aquesta manera el duel de la part baixa. I el vendaval golejador no va acabar aquí: abans del quart d’hora de presa, Ferran Hernández -l’autor de l’assistència a Moreno, minuts abans- va completar la ‘maneta’ amb el cinquè gol avianès.

La darrera mitja hora de partit va servir perquè el tècnic, Joan Flores, donés entrada a jugadors juvenils que es van desplaçar fins a Bellavista per completar la convocatòria i omplir la banqueta. Els joves van estar a l’alçada i, no només van ser capaços de conservar l’avantatge, sinó que fins i tot van ajudar a ampliar-lo. En temps afegit, David Pintó va transformar un penal per fer pujar el 0 a 6 al marcador.

El post-partit: Bellavista Milan 0 UE Avià 6

joan-floresJoan Flores Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“Va ser un partit molt plàcid, però perquè ens ho vam treballar. Vaig dir als meus jugadors el mateix que fa una setmana: vull que competim en cada partit, més enllà del que digui la classificació. Encarava aquest partit amb molt de respecte cap a un equip que no li han anat bé les coses aquest any. Els jugadors ho van entendre i van sortir amb intensitat des del primer moment. El calendari no és dolent, ja hem passat el ‘tourmalet’, però em temo que la reacció ha arribat tard. Si a aquestes alçades tinguéssim 6 o 9 punts més, estaríem parlant d’una altra cosa. Ara hem de comptar que el cinquè per la cua també baixarà i el sisè, l’OAR Vic, el tenim massa lluny (a 13 punts).”

Fitxa del partit

Classificació del grup 4 de Segona Catalana

Propera jornada

Bellavista Milan Joan Flores Segona Catalana UE Avià

Comentaris