Futbol Sala, Casserres Femení

Actitud admirable tot i el resultat advers (3-1)

Actitud admirable tot i el resultat advers (3-1)
Gemma Baraldés i Aran Rodríguez al partit anterior. LÍDIA LÓPEZ

Derrota amb bones vibracions. Les noies del Molles Malé Casserres ofereixen una bona imatge al seu desplaçament a la pista del Màgic Sants, segon classificat de la lliga, en un partit que s’ha decantat a favor de les locals per 3 a 1. Les berguedanes ja tenen certificada la seva permanència a Primera Catalana després de la retirada sobtada de l’AEE INS Montserrat, i se situa a la vuitena plaça de la taula amb 26 punts. La jornada vinent es disputarà a Casserres, on les berguedanes rebran al Gavà, últimes classificades amb només 3 punts.

Conscients de l’exigència del partit, l’estratègia inicial del Casserres va passar per avançar les línies defensives fins a mitja pista per no notar tant la diferència de mida, especialment en la llargada, tenint en compte els dos únics canvis a la banqueta. Tot i tenir les idees clares, les jugadores van sortir adormides i sense ritme, però es van anar fent fortes a mesura que van avançar els minuts i van corroborar la vitalitat de les rivals, que aviat van demostrar les seves ganes de seguir sumant punts obrint el marcador (7’). A partir del primer gol local, el joc va estar molt repartit, i tot i que les barcelonines donaven continuïtat a la seva tàctica ofensiva, les berguedanes aprofitaven els refusos a la defensa per llançar-se al contraatac de manera ràpida i generar perill a la porteria local. Però cap de les ocasions d’unes i altres va gaudir de la sort necessària i el partit va arribar al descans amb l’avantatge mínim de les locals per 1 a 0.

A la represa, el joc continuava amb la mateixa dinàmica, si bé als primers minuts el Sants va arribar en més ocasions a l’àrea de les casserrenques, que només tenia una bona aproximació a través de Cèlia Guixé. Amb el segon gol de les locals (25’) novament va recuperar el ritme un Casserres, que van arribar a porta més i millor, destacant un xut de Cris Rial i un de Jeni Serralvo. Era precisament Serralvo la quina feina la bona (36’) i revifava definitivament el partit. El partit va arribar a la màxima igualtat entre els dos conjunts, on ningú afluixava i el proper gol podia decantar definitivament la balança. Martina Vilà, que en aquesta ocasió va ser l’encarregada de col·locar-se sota pals, va fer diverses aturades importants fins que el rebot d’una d’elles va anar a peus de la número 2 local que no va perdonar i va fer el tercer del seu equip (38’). Les berguedanes van seguir pressionant a l’àrea local fins al darrer segon del joc, i tot i perdre el partit per 3 a 1, van oferir la seva millor versió sobreposant-se, una jornada més, a les adversitats de la seva limitada plantilla.

Cèlia GuixéCèlia Guixé Jugadora del Molles Malé Casserres

“Sabíem que veníem a una pista molt complicada contra un rival fort, que ja coneixíem d’altres anys però que ara, a més, es juga l’ascens a Honor. Nosaltres hem vingut a plantar cara perquè estem matemàticament salvades i com a molt a rascar algun punt, així que penso que ho hem fet bé. Per tant, faig una valoració positiva del partit perquè hem estat dins fins al final i penso que si haguéssim pogut empatar en el seu moment, ara potser podríem estar parlant d’una victòria.”

Cèlia Guixé Màgic Sants Primera Catalana FS

Comentaris