Futbol Sala, Casserres Masculí

A la recerca de la defensa perduda (5-6)

A la recerca de la defensa perduda (5-6)
Celebració dels jugadors del Màgic Sants. ALBERT CODINA

Toc d’atenció al PCImagine Casserres. Un Màgic Sants combatiu tomba als berguedans per 5 a 6 i fa miques la imbatibilitat que el conjunt d’Albert Molina mantenia aquesta temporada a la seva pista. El resultat manté l’equip sense firmar la permanència matemàtica, a la sisena posició i 33 punts. El pròxim partit dels berguedans serà a domicili, contra el Tibu-ron Castelldefels, equip necessitat de punts que ocupa una de les places de descens.

El partit ja començava amb incidències, ja que el xiulet inicial es va haver d’enrederir quinze minuts per la impuntualitat dels àrbitres. El Casserres sortia a veure venir el Sants, coneixedors de què l’equip s’entregaria al màxim perquè els hi va el descens. Des del primer moment, els barcelonins mostraven una actitud dura que sobrepassava als locals i cedien espais imperdonables als rivals, que no perdien el temps i obrien el marcador ben aviat (4’). Els berguedans, a remolc al llarg del partit, aconseguien tornar a igualar el partit gràcies a un gol de Josep Serralta (7’) i posava la línia del que seria el guió de tota la primera part: el Sants atacava i marcava; el Casserres igualava sempre a l’estela.

Els visitants trigaven només a minut en col·locar l’1 a 2, que en aquest cas recuperava Marc Vila (11’). El tercer del Sants no es feia esperar (13’) i en aquesta ocasió, tampoc l’empat que arribava mitjançant Isaac Cabana (14’). El tram final del període agafaria un to més aspre pel que fa a la rudesa d’uns i altres jugadors i les primeres targetes grogues feien acte de presència a la pista, amb dues pels locals, Xavi Sala i Franc Serra, i una pels visitants. D’aquesta manera, el descans es feia amb empat 3 a 3.

A la represa, el Casserres aconseguia sorprendre el seu rival i es posava per davant per primera vegada al llarg de la tarda, gràcies a un gol d’Eloi Carmona (21’). Però, diferentment a altres tardes d’èpica a la Llangotera, la realitat de la falta d’entrenament tornava a mostrar la cara més dolorosa i el conjunt berguedà es veia superat amb tres gols molt seguits del Sants (24’, 26’ i 29’) fruit d’errades en defensa dels locals. Els darrers deu minuts de joc, els visitants van insistir amb el seu joc barroer que els va acabar costant tres targetes grogues més. Precisament, una d’aquestes faltes la va aprofitar Isaac Cabana per fer el gol de la tarda, clavant la pilota de forma directa i per l’escaire a la porteria visitant (33’). Tot i haver-se acostat al marcador, la bona actuació del porter barceloní no va permetre als berguedans lluitar pels punts i el joc va finalitzar amb la derrota local per 5 a 6.

Robert PerarnauRobert Jugador del PCImagine Casserres

“Ha estat un partit difícil: el rival ha mostrat molta intensitat i nosaltres no hem sabut jugar al seu joc dur. Un cop més s’ha fet evident que hem de treballar la defensa, perquè no pot ser que fent cinc gols a casa perdem el partit. Però, en aquest punt de la lliga, el més primordial és sumar el màxim de punts per assegurar la permanència com més aviat millor.”

Divisió Honor FS Màgic Sants Robert Perarnau

Comentaris