Handbol

Victòria sense patiment (30-21)

Victòria sense patiment (30-21)
El juvenil Enric Pujols finalitza un contraatac al tram final del partit. ALEIX CAMPRUBÍ

Més que plàcida va ser la tarda de dissabte al pavelló de Berga per a l’equip d’handbol. Els verd-i-vermells van viure d’una renta que van agafar a l’inici del partit contra l’Handbol Rubí B, i que van anar eixamplant en diversos trams del partit. Al final, 30 a 21 en un partit amb poca històrica, que dóna aire i ànims a l’equip de cara als darrers compromisos de la temporada.

El Berga comença el partit molt serè, recuperant pilotes i corrent tan sols quan cal, i jugant llarg, i amb encert, quan el partit ho requereix, davant una més que tova defensa visitant. L’equip aconsegueix una defensa compacte, ajudada del porter Campillo, que es tradueix en aconseguir un primer avantatge de 4 gols. Entre aquesta defensa impenetrable i les pèrdues del rival, amb un Berga que cada cop pot córrer més, però també juga tranquil, la renda augmenta fins a 8 gols, deixant al rival amb tan sols 2 dianes fins al 21 de partit. Els minuts passen amb uns verd-i-vermells que no pateixen gens i segueixen treballant, tot i baixar un punt la intensitat al final, per arribar al descans 8 gols a sobre, 16 a 8.

El Rubí surt amb un plus d’intensitat a la segona part, però, potser a causa de la falta d’encert, de seguida s’apaivaga. El Berga segueix martellejant al rival, agafant una renda inabastable que arriba als 13 gols. Tot i algunes baixades d’intensitat puntuals i regalar alguns intercanvis de gols, els locals són molt superiors a un Rubí que segueix fent un mal partit, tant en atac com, especialment, en defensa. El conjunt berguedà baixa el rendiment, a banda i banda del joc, al segon tram del parcial, però no s’inquieta pel marcador, amb un avantatge que es manté rondant els 10 gols de diferència. Tot i que el rival s’acosta a 8 a falta de 7 minuts, aprofitant uns 2 minuts locals i les concessions defensives, el Berga acaba el partit sense cap ensurt, amb el definitiu 30 a 21.

Els de Sergi Hernàndez són 6ns a la lliga, amb 28 punts, i aquesta setmana prepararan la visita al BM Esparraguera, 11è amb 19 punts.

El post-partit: Handbol Berga 30 – Handbol Rubí B 21

retallsergihernandezSergi Hernàndez Entrenador Handbol Berga

“El partit ha sigut molt tranquil, tot i que teníem pocs canvis i els juvenils havien jugat abans. Allà vam fer un partit molt dolent i vam perdre de 6. A la segona part no hem fet res, però hem mantingut el marcador. Hem defensat bé i, si defensem bé i juguem amb ganes, guanyarem partit, amb aquesta intensitat. Hem fet una bona defensa, però ells tampoc tenien jugadors per fer-nos mal. Hem atacat bé, tot i que la segona part ha sigut dolenta. La tensió d’aquest respecte el de l’anada és la diferència. Estem entrenant bé, amb més tensió i més ganes, tot i que ens falten jugadors importants. Hi ha uns 4 partits que s’han escapat per no posar les ganes”.

arnauponsretallArnau Pons Jugador Handbol Berga

“Hem jugat millor a la primera part, sobretot els 20 primers minuts, on hem estat molt bé en defensa. Després, entre desconnexions i baixada física, hem abaixat el nivell, i ens han fet més gols. Arribem justos de físic i es nota. La clau ha estat la defensa; si no defensem, no guanyem. Ens costa atacar. He comès errades d’infantil, com algunes passes per desconnexió, però m’he trobat còmode, més en defensa que en atac”.

Resultats i propera jornada del Grup A de Quarta catalana

Classificació del Grup A de Quarta catalana

Les imatges del partit

_DSC1732 _DSC1750 _DSC1752 _DSC1755 _DSC1763 _DSC1770 _DSC1771 _DSC1774 _DSC1778 _DSC1779 _DSC1790 _DSC1792 _DSC1793 _DSC1796 _DSC1798 _DSC1804 _DSC1812 _DSC1813 _DSC1820 _DSC1823 _DSC1834 _DSC1836 _DSC1842 _DSC1846 _DSC1848 _DSC1849 _DSC1851 _DSC1855 _DSC1856 _DSC1864 _DSC1871 _DSC1874 _DSC1877 _DSC1894 _DSC1895

arnau pons Berga Handbol handbol berga sergi hernàndez

Comentaris