Motor

Grau Franch no baixa del podi

Grau Franch no baixa del podi
Grau Franch al segon graó del podi. FCM

La quarta prova de la temporada de la Copa Catalana de Trial de Nens ha tingut parada aquest passat cap de setmana a la localitat lleidatana d’Almenar.

Malgrat el mal temps, la cursa va comptar amb una bona inscripció traduïda en 43 pilots.

El Moto Club Terramotard d’Almenar, organitzador de la cursa, va revisar totes les zones abans de l’inici del Trial per modificar tots aquells trams malmesos, o d’extrema dificultat, a causa de l’acumulació del fang generat per les precipitacions. Tot i els canvis realitzats encertadament pel club, la prova no va ser gens senzilla, fet pel qual els pilots van haver d’esprémer tot el seu talent per aconseguir un bon resultat.

En la categoria dels més petits, Taronja Iniciació, Aleix de la Fuente va aconseguir una renyida victòria davant de Grau Franch, el pilot de Gironella que no ha baixat de la segona posició en les quatre proves realitzades fins ara. Oriol Sans va completar el podi.

La pròxima cursa de la Copa Catalana de Trial de Nens se celebrarà a Aitona, el pròxim 22 d’abril.

Copa Catalana de Trial de Nens Grau Franch Trial trial de nens

Comentaris