Descens

Descens complicat per a Roger Mateos

Descens complicat per a Roger Mateos
Roger Mateos realitzant la baixada a Cervià de les Garrigues.

Aquest passat cap de setmana es va disputar la segona prova de la Copa Catalana de DH a la localitat garriguenca de Cervià de les Garrigues amb un total de 170 corredors i on el biker berguedà Roger Mateos corria en la categoria Elit.

Mateos, tot i començar els entrenaments de dissabte amb molt bones sensacions, es va haver de conformar amb la vuitena posició final. I és que la pluja va fer acta de presència durant gairebé tot el diumenge, fet que va dificultar les baixades dels corredors deixant el terreny relliscós primer i enfangat un cop va parar de ploure. Tot i això, Mateos va realitzar el quart millor temps a la màniga classificatòria. 

A la baixada final doncs, Mateos va sortir el quart per la cua i just quan faltaven uns 30 corredors per realitzar la baixada, va parar de ploure. A mida de que els pilots baixessin, el terreny es va anar assecant arribant a formar una pasta la qual s’enganxava a les bicicletes. “Concretament jo vaig haver d’empaitar la meva bicicleta un parell de cops ja que se’m quedava clavada amb tot el fang, i fins i tot, a una corba de dretes la bici no em va respondre i vaig sortir del circuit ”, explica Mateos.

Tot i totes aquestes dificultats, el corredor del Mola Bikes va poder salvar el cap de setmana realitzant la baixada amb un temps de 1:55.600 i acabant sent vuitè a la categoria Elit.

La pròxima carrera de Roger Mateos serà el 29 d’Abril amb la tercera prova de la Copa Catalana de DH a La Garriga amb el DH La Sorrera Bike Park.

copa catalana de DH Descens Roger Mateos

Comentaris