Futbol Sala, Casserres Femení

Partit gris però eficient (3-1)

Partit gris però eficient (3-1)
Cris Rial i Jeni Serralvo, autores del primer i el tercer gol local. LÍDIA LÓPEZ

La bonança segueix de la mà de les noies del Molles Malé Casserres. La segona volta de lliga, i d’ençà de la tornada a la banqueta de Xavi Parcerisa, l’equip ha sabut trobar la bona línia de joc per tal de remuntar la temporada i, sobretot, assolir la permanència a la categoria. Aquesta jornada, les casserrenques s’han imposat a casa per 3 a 1 a l’Hospitalet Bellsport B en un partit parsimoniós i on la poca efectivitat de les visitants de cara al llançament a porta ha facilitat el triomf a les berguedanes, que es mantenen d’aquesta manera a la novena plaça de la classificació amb 26 punts. La setmana vinent, el Casserres es desplaçarà a Barcelona, concretament a la pista del Màgic Sants, equip fort del grup i que lluita per assolir l’única plaça d’ascens a Divisió d’Honor juntament amb el Cornellà i el Molins 99.

La primera meitat va evolucionar amb un crescendo progressiu d’intensitat de les locals davant unes visitants amb pressa per adreçar el partit a favor seu i aconseguir els punts per evitar el descens. Les de l’Hospitalet, arrencaven la possessió a les berguedanes, que es mantenien calmades i a l’aguait, buscant els punts febles i estil de les seves rivals. D’aquesta manera, Jeni Serralvo era l’encarregada d’obrir el marcador amb només quatre minuts, en la primera aproximació de perill a l’àrea rival de les locals. Les visitants seguirien amb ritme i arribant a porteria, si bé el gol ràpid amainava la seva voluntat lleugerament. La custòdia de l’esfèric quedava més repartida entre els conjunts i el joc s’expandia per tota la pista. Però la necessitat de l’Hospitalet no ajudava a crear la serenor necessària per afrontar el partit i veien com les berguedanes marxaven al marcador amb el segon gol local, obra de la juvenil Clàudia Boixader, que s’escapolia de la defensa de les visitants i enviava la pilota al fons de la xarxa al minut 11. Els minuts restants fins al descans van ser un estira-i-arronsa entre ambdós equips sense gaires xuts a porta, cosa que no permetia bellugar el lluminós i el partit marxava al següent període amb el 2 a 0.

A la represa, el Casserres sortia més decidit que a l’arrencada inicial i mostrava més actitud, ritme i ganes de tancar la victòria. Així, altra vegada en quatre minuts, feien gol les berguedanes gràcies a un gran xut de Cris Rial que la portera visitant no podia evitar de cap manera i deixava molt ben encaminat el partit. Cèlia Guixé va tenir a tocar el quart gol local, però la pilota sortia per sobre la porteria i deixava pas a un gir complet del joc, on l’Hospitalet feia mans i mànigues per remuntar el partit. L’activitat es traslladava pràcticament al complet a l’àrea local, on la bona actuació sota pals de la juvenil Aran Rodríguez i la manca d’encert de cara al xut de les visitants no posaven en perill la victòria de les berguedanes, que van suar de valent per defensar la renta aconseguida. Les del Barcelonès ho van provar tot, fins i tot van jugar de cinc els darrers sis minuts per generar més ocasions però la recompensa va ser mínima, amb un únic gol al minut 38 que col·locava el 3 a 1 final al marcador.

Xavier ParcerisaXavi Parcerisa Entrenador del Molles Malé Casserres

“Avui hem sortit sense pressionar, més aviat a veure-les venir, perquè a elles els hi anava més al partit i per això han sortit amb molta intensitat. Tot i això, entre els seus errors i els nostres encerts hem pogut tirar endavant el partit. Ens ho han posat complicat però la nostra experiència ha estat clau per aconseguir la victòria i deixar pràcticament lligada la permanència.”

L'Hospitalet Bellsport B Primera Catalana FS Xavier Parcerisa

Comentaris