Motor

Franc Serra, a punt per la temporada 2018

Franc Serra, a punt per la temporada 2018
Presentació equip Honda ART a Barcelona. PHTOCARS

El passat divendres es va fer la presentació de l’equip Honda ART al Ace Café Barcelona. L’equip que conta des de fa 5 anys amb el pilot de Gironella Franc Serra Sala, vol seguir progressant i espera que aquest any sigui igual o millor que la temporada 2017 on recordem Franc va ser subcampió del Món.

Enguany tornaran a participar a la Copa Rodi Dirt Track, a la Copa del Món de Flat Track i com a novetat també participaran al Dirt Track dels Campions, nova competició que sorgeix de la mà del pilot Josep Piedra.

La primera carrera serà a Casserres, al ja conegut Rancho Canudas (Canudas Motor Test) el proper 21 d’abril. Però aquesta no serà l’única prova al Berguedà, ja que també hi haurà un Dirt Track a Vilada i un altre a Vallcebre.

Dirt Track Dirt Track dels Campions Franc Serra Honda ART Rancho Canudas

Comentaris