Futbol Sala, Casserres Femení

L’estabilitat s’expandeix també als desplaçaments (2-2)

L’estabilitat s’expandeix també als desplaçaments (2-2)
Jugadores al partit de la primera volta, a Casserres. LÍDIA LÓPEZ

Cinc jornades consecutives sumant. Les noies del Molles Malé Casserres estan aixecant la temporada aquesta segona volta, sobreposant-se als límits de plantilla i duent a terme un joc basat en les jugades d’equip. Aquesta setmana, les berguedanes han empatat 2 a 2 contra l’AEE Institut Montserrat, equip de la part alta i que va imposar-se per un dur 1 a 9 al partit de la primera volta. La vintena jornada de lliga tornarà a les berguedanes a la seva pista, on les esperarà l’Hospitalet Bellsport B. El conjunt del Barcelonès ocupa la penúltima plaça de la classificació amb 16 punts sumats.

El partit arrencava amb igualtat entre dos conjunts justos: les locals només comptaven amb un canvi a la banqueta i les berguedanes, amb dos i la jugadora de pista Gemma Baraldés sota pals. Tot i el mal context, les noies del Montserrat feien un gol molt ràpid i obligaven a les visitants a entrar més de pressa al joc. Però amb iniciativa, les del Casserres empataven amb una bona paret feta en un sac de banda que Cris Rial enviava al fons de la xarxa (3’). Les berguedanes se sentien còmodes i podien generar ocasions a través de les jugades d’equip, a la vegada que salvaven les aproximacions de les barcelonines. Martina Vilà feia el segon gol de les visitants (8’) i aconseguia que el partit anés al descans amb avantatge d’1 a 2 favorable pel Casserres.

A la represa, els dos conjunts seguien mostrant igualtat absoluta, amb la possessió i el domini repartits per igual. Les berguedanes es veien obligades a reduir el ritme per tal de resistir amb força fins al final, ja que no estaven acostumades a les dimensions d’una pista més ampla que la casserrenca. Això,  donava un punt més de motivació a les locals, que quan faltaven deu minuts pel final tornaven a igualar el lluminós. Al darrer tram de joc, qualsevol dels dos equips podria haver canviat el resultat, si bé les arribades a l’àrea no tenien perill real i les porteres no van tenir problemes per resoldre-les. D’aquesta manera, els dos equips es repartien un punt amb l’empat a 2 gols.

Clàudia BoixaderClàudia Boixader Jugadora del Molles Malé Casserres

“M’he trobat bé, tan còmode com sempre. És veritat que el resultat del partit d’anada feia respecte però no ens condicionava. Hem pogut fer tot el que havíem preparat als entrenaments, com hem fet les darreres setmanes. Ha estat un partit difícil però hem fet un bon paper.”

AEE INS Montserrat Clàudia Boixader Primera Catalana FS

Comentaris