Descens

Molt bona actuació de Roger Mateos al Gran Premi RockShox Sant Andreu de la Barca

Molt bona actuació de Roger Mateos al Gran Premi RockShox Sant Andreu de la Barca
Roger Mateos arribant a la meta del circuit de Sant Andreu de la Barca. THE BIKE VILLAGE.COM

Després de començar amb molt bon peu la Copa Catalana de Descens, Roger Mateos ha participat aquest passat cap de setmana a una de les proves amb més renom a nivell nacional, el Gran Premi RockShox Sant Andreu de la Barca.

La 25º edició de l’emblemàtica prova, organitzada pel Moto Club Sant Andreu de la Barca, va ser puntuable per la Unió Ciclista Internacional (UCI) cosa que va fer que molts dels 300 corredors que va reunir, fossin competidors de la Copa del Món.

Tant era el nivell, que les cinc primeres posicions les van ocupar ni més ni menys que Florent Payet, Edgar Carballo, Rudy Cabirou, Faustin Figaret i Baptiste Pierron, tots corredors internacionals.

Dins d’aquest alt nivell, Roger Mateos va realitzar una molt bona baixada final al circuit de Sant Andreu amb un temps total de 1:49.53 que el va col·locar en la 21º posició a la categoria Elit i la 22º a la general.

El rider berguedà desprès d’aquesta magnifica actuació ha anunciat el seu nou equip: Mola Bikes de Terrassa, amb qui realitzarà la resta de temporada 2018. La propera carrera serà el 7 i 8 d’Abril a la Copa Catalana de Descens a Cervià de les Garrigues.

Comentaris