Esquí

Èxit dels Mountain Runners a les categories base del campionat de Catalunya d’Esquí Individual

Èxit dels Mountain Runners a les categories base del campionat de Catalunya d’Esquí Individual
Podis Cadets de la Pocatraça 2018. FEEC

La XVIII Pocatraça celebrada ahir diumenge 11 de març a la Vall de Núria va alçar com a campions absoluts d’Esquí Individual de Catalunya a Clàudia Galícia i Joan Reyné. Galícia, membre del Club Esquí Cerdanya Skimo Team va revalidar el títol aconseguit l’any passat a l’estació de La Molina acompanyada al podi per Maria Illa, esportista dels Mountain Runners del Berguedà i que, a més de subcampiona absoluta, es va proclamar campiona de la categoria Promesa. La tercera plaça femenina absoluta va ser per Clàudia Tremps, també del club ceretà. Pel que fa als resultats masculins, Reyné, del Ski Club Camprodon, va imposar-se amb un esprint final a l’andorrà Xavi Areny. El podi va ser completat per Jordi Alís i Jordi Palomares, ambdós del Club Esquí Cerdanya Skimo Team.

Els millors resultats en clau berguedana van arribar a les categories base de la competició. Els grans guanyadors van ser els Cadets de l’AE Mountain Runners, Ot Ferrer i Núria Torra, nous campions de la categoria. Ferrer es va alçar amb el triomf davant d’Albert Pérez i Pol Pastor, que va deixar en quarta posició a tocar del podi a Tomeu Comelles, també del club berguedà. El podi femení va ser complet pels Mountain Runners, on a més de Núria Torra van pujar Ares Torra i Núria Gras.

La bona dinàmica també es va estendre als més petits del club, els Infantils, on Berenguer Gascó va proclamar-se guanyador i Martina Gonfaus, la segona entre les nenes i cinquè millor temps infantil

Més membres del club berguedà van entrar als top10

Altres dels noms propis destacats de l’AE Mountain Runners en aquesta prova són els de Joan Soler i Bernat Raja, setè i novè classificats Júnior; Roger Puig i Enric Baños, vuitè i novè classificats Cadet; Martí Sánchez i Oriol València, quart i setè classificats Infantil. També van tenir una bona actuació els més experimentats del club, amb la novena posició de Màster 40 d’Eduard Sánchez i entre els Màster 50, la sisena de Lluís Torra, la vuitena de Josep Gras i la novena de David Soler.

Tots els participants es van sobreposar a les baixes temperatures i el vent que van dificultar les condicions de la prova, que va constar de quatre itineraris de característiques alpines repartits entre els esportistes en funció de les categories. El Centre Excursionista d’Olot està al càrrec de l’organització de la Pocatraça.

AE Mountain Runners Núria Torra Ot Ferrer Pocatraça

Comentaris