Atletisme

El femení del JAB aconsegueix el bronze al campionat d’Espanya de cros màster

El femení del JAB aconsegueix el bronze al campionat d’Espanya de cros màster

L’equip femení del JAB ha aconseguit la medalla de bronze al Campionat d’Espanya de cros màster, que s’ha disputat aquest cap de setmana a Candeleda (Àvila). Txell Calduch, Vanesa Chirveches, Ester Reguant i Lídia Pons han complert amb escreix el gran objectiu de la cita: colar-se en el TOP-10.

La cinquena posició de Calduch, la 7a de Chirveches i la 9a de Reguant van propulsar l’equip fins el tercer esglaó del podi. Pons, per la seva banda, va ser 26a, però l’organització es quedava amb els tres millors resultats de cada equip i, per tant, les marques que van puntuar van ser les de Calduch, Chirveches i Reguant.

Les guanyadores del campionat van ser les noies del Bilbao Atletismo, mentre que el segon esglaó del podi va ser ocupat per l’equip madrileny del CA Fuenlabrada.

IMG-20180311-WA0054

Campionat d'Espanya cros master Femení JAB

Comentaris