Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

Un punt, diferent significat

Un punt, diferent significat
Jugadors del Puig-reig en un partit anterior. LÍDIA LÓPEZ

Jornada de doble empat pels conjunts berguedans de Tercera Catalana. L’Alt Berguedà ha tornat a sumar després de finalitzar amb un marcador de 3 a 3 el partit a casa contra la UE La Torre de Claramunt Capellades B. Resultat semblant al del Puig-reig, que tampoc va passar del 2 a 2 a casa contra el líder de la categoria, el Diverevent Montbui B.

La propera jornada, la divuitena de lliga, els del Puig- reig descansaran mentre que l’Alt Berguedà es desplaçarà a Vilanova del Camí, a la pista del Can Tito Vilanova Camí B. El conjunt de l’Anoia ocupa la setena plaça de la classificació amb 16 punts sumats.

FS Puig-reig 2 – 2 Diverevent Montbui B

El Puig-reig arrencava amb ganes el partit, demostrant que volia quedar-se la victòria i els tres punts, vitals en la seva lluita per l’ascens. Però davant tenien a un sòlid Montbui, que sortia fent molta pressió i col·locava el 0 a 2 al marcador amb només 10 minuts de joc. En aquest context convuls, els locals aconseguien arrencar el domini als visitants i els tancava a la seva àrea, fent que només creessin perill amb alguna contra puntual. Seria al minut 19 que Carlos Muñoz retallava distàncies marcant un gol després d’una gran jugada individual, i malgrat que l’equip va protagonitzar una gran recta final de període, jugant amb precisió i iniciativa, no va poder evitar marxar al descans amb el marcador en contra, 1 a 2.

Els del Puig-reig van traslladar la intensitat dels darrers minuts a la segona part, però la defensa fèrria del Montbui no deixava lloc a l’ofensiva berguedana. Al minut 33, però, Muñoz era l’encarregat novament de desfer els plans dels visitants i recuperava la igualtat al lluminós. Els locals, animats per la bona dinàmica, van intentar fins al darrer minut de partit d’aconseguir la tan anhelada victòria, si bé no va saber aprofitar les bones ocasions fent que el partit finalitzés amb l’empat a 2 gols i el repartiment d’un punt per a cada conjunt.

Alt Berguedà CCR 3 – 3 UE La Torre de Claramunt Capellades B

Els nois de l’Alt Berguedà van arrencar amb energia, aprofitant el bon nombre de jugadors a la banqueta. Els visitants no quedaven arraconats i es disputava una part de gran igualtat, amb anades i tornades i ocasions per ambdós conjunts. Els primers a trobar sort a porta eren els de La Torre al minut 17, si bé uns locals decidits aconseguien recuperar l’empat amb només dos minuts mitjançant Lluís Casas. I, quan semblava que l’equilibri es traslladaria a la segona meitat, els de l’Anoia feien un segon gol que deixava el marcador amb l’1 a 2.

Els berguedans reprenien el partit decidits a posar difícil les coses als seus adversaris, i amb la possessió a les seves mans, recuperaven la igualada mitjançant Carles Ortiz. Amb els ànims disparats, els locals feien seu el domini i empetitien a un visitant sense empenta fins a aconseguir el gol que els col·locava per davant al marcador per primer cop a la tarda, novament a peus de Carles Ortiz. Però lluny d’acontentar-se, els nois de l’Alt Berguedà lluitaven per la victòria i passaven a protagonitzar uns minuts de gran nivell i bon ritme, intentant lligar el triomf. Els berguedans van perdonar diverses ocasions clares davant de porteria sense sospitar que, l’última paraula la tindria La Torre, que feia el tercer gol i recuperava l’empat quan quedaven tres minuts de partit i sentenciava amb el 3 a 3 definitiu.

FS Montbui Tercera Catalana FS UE La Torre de Claramunt Capellades

Comentaris