Futbol Sala, Casserres Femení

Nova mostra del canvi d’actitud (2-2)

Nova mostra del canvi d’actitud (2-2)
Cris Rial, autora del segon gol del Casserres, a la jornada anterior. LÍDIA LÓPEZ

Tres jornades seguides sumant. El Molles Malé Casserres torna amb un punt de la pista del Poble Sec AF després d’empatar 2 a 2 en un partit de domini repartit, amb una primera part per les berguedanes i la segona de les locals. L’equip puja una posició a la classificació per a situar-se al desè lloc de la taula, amb 19 punts. La jornada vinent, les berguedanes tornen a casa per jugar L’Alzina AE, sisè classificat.

Les noies del Casserres van veure’s sorpreses per la poca iniciativa de les locals a l’arrencar el partit, així que van optar per quedar-se amb la possessió de la pilota. Sense pressió a la seva àrea, les berguedanes van poder dur a terme el nou estil de joc que practiquen als entrenaments de forma plàcida i creaven diverses ocasions a l’àrea rival. Però, tot i el domini de les visitants, les del Poble Sec aconseguien un contraatac i s’avançaven al marcador al minut 4 en el quin era el seu primer xut a porta en tot el partit. Les casserrenques no es van desanimar, i van seguir mantenint la línia fins al moment i, amb paciència i bones aproximacions, van aconseguir marxar al descans amb avantatge. Primerament, va marcar Iris Garcia al minut 16 i a pocs segons pel descans, era Cristina Rial la quina rematava a porta col·locant l’1 a 2 i donant fe d’una primera meitat d’absolut domini del Casserres.

A la represa, les barcelonines mostraven una actitud completament diferent, donant a entendre que s’havien mantingut en reserva tota la primera meitat, i sortint a fer pressió a les berguedanes. Les visitants no es tancaven com les locals al primer període, desenvolupant-se, d’aquesta manera un temps d’anades i tornades de velocitat on els contraatacs eren l’acció estrella del joc. El Poble Sec marcava el gol de l’empat al minut 35, després de tenir més xuts que les berguedanes, que tot i tenir alguna sortida bona no van trobar sort de cara porta. Sense més canvis al lluminós, finalitzava el partit amb empat a 2 i un punt per cada equip.

Cèlia GuixéCèlia Guixé Jugadora del Molles Malé Casserres

“Penso que és un bon resultat fora de casa. Només és un punt, però és molt important per mantenir-nos en la lluita i arribar a escalar un parell de posicions a la taula de cara al final de temporada. És visible que hem canviat la dinàmica i estic convençuda que els resultats arribaran.”

AF Poble Sec Cèlia Guixé Primera Catalana FS

Comentaris