Muntanya

Clàudia Sabata prepara la temporada de curses de muntanya amb l’objectiu de tornar a ser campiona del món

Clàudia Sabata prepara la temporada de curses de muntanya amb l’objectiu de tornar a ser campiona del món

La berguedana Clàudia Sabata ja prepara la nova temporada de curses de muntanya. La transició dels esquís a les bambes ja és una realitat. Entre d’altres proves, aquest any l’atleta berguedana té previst tornar a l’Olla de Núria, on l’any passat ja va pujar al podi en una segona posició molt meritòria, per darrera d’una sempre incombustible Laura Orgué.

A més, Sabata disputarà per primera vegada curses de talla internacional com el KV de Dolomites o la Limone Skyrace, totes dues en terres italianes. A banda, un altre objectiu de la berguedana no és altre que repetir victòria al campionat del món de curses de muntanya, on l’any passat ja va endur-se l’or en categoria Promesa.

La temporada de la Clàudia ha començat amb l’anunci d’un dels seus nous patrocinadors, Edelweiss Seguros, que l’acompanyarà durant tota la temporada, juntament amb Salomon.

CS5

clàudia sabata Curses de muntanya

Comentaris