Futbol Sala, Casserres Masculí

La solvència com a local, la millor garantia (7-4)

La solvència com a local, la millor garantia  (7-4)
Llançament de falta de Sergi Flores, autor del sisè gol local. LÍDIA LÓPEZ

De set en set. El PCImagine Casserres torna a protagonitzar una golejada a casa imposant-se per 7 a 4 als nois del Montbui, amb remuntada inicial inclosa. Els pronòstics d’igualtat entre dos equips que coincideixen a la lliga des d’anys enrere es feien realitat, si bé un Casserres més decidit i amb molta força aconseguien sobreposar-se a un Montbui amb ganes però poc efectiu a la pista. La setmana vinent, els berguedans es desplaçaran a l’Hospitalet de Llobregat per mesurar-se a l’Alheña CE, un dels equips que lluita per evitar el descens.

El partit va arrencar amb intensitat per part dels dos conjunts. Tot i el bon inici, els locals rebien una gerra d’aigua freda amb un primer gol molt ràpid del Montbui, que no desestabilitzava als jugadors que recuperaven el ritme ràpidament. Eloi Carmona seria l’encarregat de tornar la igualat al lluminós, no obstant això, una primera meitat de molt moviment va tornar a deixar en desigualtat als de Casserres després d’un gol en una contra. Però les fermes intencions dels de Molina van acabar de florir a la recta final del període, quan després de molta insistència van girar el marcador amb un gol de Xavi Sala aprofitant un sac de banda molt ràpid que els visitants no van veure passar i el segon de Carmona, que es va infiltrar amb èxit a l’àrea visitant a escassos segons pel descans, que finalment es va fer amb el 3 a 2 al marcador.

La represa va ser lluitada des del primer moment, on l’ajustat marcador donava opcions a ambdós conjunts si bé eren els casserrencs els que tenien la primera paraula, amb el tercer gol de Carmona. No obstant això, quedava ocultat al cap de dos minuts després que una mala sortida del porter Héctor Gómez tornés a retallar distàncies entre els equips. Aquesta errada va portar uns minuts d’imprecisió dels berguedans que una vegada més va resoldre Eloi Carmona rematant a porta i tornant a posar la balança a favor dels de Casserres.

Els locals van fer definitivament seu el domini i la possessió de la pilota, tancant completament als del Montbui, que salvaven els mobles amb les bones intervencions del seu porter i només aconseguien crear perill amb els contraatacs ràpids que no finalitzaven. La tònica es va mantenir fins als últims minuts de partit, quan els berguedans feien el cop definitiu als visitants mitjançant Sergi Flores en un gol directe des del córner i rematant Eloi amb el cinquè gol, reivindicant-se una jornada més com a golejador de l’equip. El lluminós encara es bellugaria en una darrera ocasió, a favor dels anoiencs, que van transformar el penal xiulat per una mà a l’àrea local i que deixava el partit amb el 7 a 4 final.

FrancSerraFranc Serra Jugador del PCImagine Casserres

Estem contents perquè necessitàvem els tres punts per tornar a agafar el ritme i refer-nos de l’última derrota a fora. Avui hem començat molt bé mentre que els altres semblaven més apagats, però tot i això ens han marcat dues vegades que hem anat empatant i finalment hem anat amb el marcador favorable al descans. Això sens dubte ens ha donat energia per la segona part i així ha estat, hem sortit amb ganes, jugant bé i creant ocasions fins al 7 a 4 final. Crec que hem dominat més que els rivals i que és important que guanyem a casa per imposar-nos als adversaris. Estem fent una temporada molt bona com equip, sempre lluitant i donant-ho tot, i si seguim així, crec que perdrem pocs partits.

Divisió Honor FS Franc Serra FS Montbui

Comentaris