Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

El preu de sortir a mig gas (4-2)

El preu de sortir a mig gas (4-2)
Òscar Solé, autor del segon gol del Puig-reig. LÍDIA LÓPEZ

Aquest cap de setmana només ha jugat un dels dos equips berguedans a Tercera Catalana. Ha estat el cas del Puig-reig, que s’ha vist superat per l’Oló en un partit molt marcat per la mala arrencada dels berguedans. Els de l’Alt Berguedà tenien jornada de descans pel nombre imparell d’equips al grup. La jornada vinent torna l’activitat als dos pavellons de la comarca. D’una banda, l’Alt Berguedà torna a la lliga després de dues setmanes sense competir rebent a la UE La Torre de Claramunt – Capellades B, equip de mitja taula. D’altra banda, els del Puig-reig tornaran a tenir una jornada complicada contra el Diverevent Montbui B, líder del grup que només ha deixat de sumar en una ocasió.

Oló FC 4 – 2 FS Puig-reig

Els nois del Puig-reig s’enfrontaven a un adversari difícil, rival directe en la lluita per l’ascens, sense confiar-se en la golejada 5 a 0 de l’anada. Tot i ser conscients de la importància del partit, els berguedans no podien evitar sortir a la pista adormit i desorganitzat davant d’un Oló aplicat, que no desaprofitava l’ocasió per arrencar dominant. Així, els moianesos feien dos gols seguits i col·locaven el 2 a 0 al minut set de joc. Els de Puig-reig veien que havien d’espavilar si volien enganxar-se a la lluita per la victòria. Després del tercer local, els berguedans  es posaven seriosos i marcaven el primer tant mitjançant Carlos Roig al minut 16. El temps restant del període va estar marcat per anades i tornades dels dos conjunts, resoltes sense èxit, i deixaven el marcador a 3 a 1 pel descans.

A la represa, els visitants sabien que necessitaven marcar ràpidament per donar un cop d’efecte i tenir opcions reals d’endur-se el partit. L’empenta dels berguedans va ser transformada en gol per Òscar Solé, que desfeia la imatge discreta de l’equip a la primera part i feia reviure el joc. El Puig-reig feia l’esclafit definitiu i posava una marxa més per tal d’empatar. No obstant això, eren els de l’Oló els que tornaven a rematar a porta després d’una errada defensiva i feien més difícil la remuntada als visitants. Els puig-regencs no van defallir i van seguir creant ocasions, fins al punt de provar-ho jugant de cinc els darrers minuts, però els locals van saber tancar-se bé i no van deixar infiltrar-se als berguedans, finalitzant el joc amb el 4 a 2.

Oló Tercera Catalana FS

Comentaris