Gironella, Vòlei

El CV Gironella no afluixa (3-0)

El CV Gironella no afluixa (3-0)

El Club Vòlei Gironella no afluixa. El segon partit de la temporada va suposar el debut al pavelló gironellenc i els locals van fer bons els pronòstics: 3 a 0 còmode davant el CV Ametlla del Vallès. Amb la victòria, l’equip de Gironella es confirma com un dels equips forts del grup, juntament amb el Begues -que, com els berguedans, encara no ha cedit cap set- i el Sant Quirze, que tampoc ha perdut cap partit però ha cedit un joc.

El primer set contra l’Ametlla va acabar amb un contundent 25 a 9 i el segon, amb un 25 a 16. En vista de la superioritat, els gironellencs es van relaxar en excés en el darrer set i això va provocar que fos el més igualat dels tres. Malgrat tot, no hi va haver massa complicacions per endur-se el joc per 25 a 18 i confirmar la segona victòria de l’any.

El CV Gironella ha tingut un inici de lliga esplèndid a nivell esportiu, però ha topat amb la mala fortuna d’haver d’aplaçar dos partits. Per això, tot i haver guanyat tot el que ha jugat, ara mateix és tercer, amb 6 punts, 6 sets a favor i cap en contra. La primera posició és pel Begues, que ha guanyat els tres partits que ha disputat i suma 9 punts, i la segona és pel Sant Quirze, que ha fet el mateix però aquesta setmana ha perdut el seu primer joc de lliga, contra el Santa Eugènia de Berga.

En principi, la setmana que ve tocaria descans per al Gironella. Tot i això, l’equip preveu aprofitar l’aturada per recuperar un dels partits aplaçats, contra el CV Sant Boi B. La següent setmana, l’11 de març, l’equip visitarà la pista del Begues en el que es postula com el partit més interessant d’aquesta fase.

Acta del partit

Resultats, classificació i propera jornada

WhatsApp Image 2018-02-25 at 20.42.09

CV Ametlla de Merola cv gironella vòlei

Comentaris