Atletisme

Un Toni Baños estratosfèric arrasa a Minsk i fa el rècord d’Espanya en els 2.000 metres obstacles

Un Toni Baños estratosfèric arrasa a Minsk i fa el rècord d’Espanya en els 2.000 metres obstacles

Era la primera vegada que la selecció espanyola competia en els 2.000 obstacles en pista coberta en una prova oficial i, per això, el berguedà Toni Baños -l’únic representant del combinat espanyol a la prova- en tenia prou amb creuar la línia d’arribada per fixar un nou rècord estatal de la distància. La seva actuació, però, va ser de tot menys discreta: victòria incontestable del berguedà en els 2.000 metres obstacles de la trobada internacional sub-20 celebrada a Minsk.

Baños es va imposar amb claredat als representants de Turquia, Bielorússia, Lituània, Letònia i Ucraïna. El berguedà va fer un temps de 5 minuts, 54 segons i 95 centèsimes. La segona posició va ser per al turc Anil Kalayci, amb una marca de 5 minuts, 57 segons i 82 centèsimes; i el bielorús Ruslan Ododau va completar el podi, en completar els 2.000 metres en 5 minuts, 58 segons i 3 centèsimes.

A més, l’actuació de Baños va ser un dels arguments que van permetre al combinat estatal endur-se el premi al millor país de la trobada, amb un total de 196 punts. Els atletes espanyols van mantenir un dur frec a frec amb la selecció bielorussa, a qui van acabar superant per només 3 punts. La tercera posició va ser per a Ucraïna.

Captura de pantalla 2018-02-26 a les 20.04.06

Resultats de la prova dels 2.000m obstacles

2.000 metres obstacles atletisme Avinent Manresa CA Manresa Minsk selecció espanyola Toni Baños trobada internacional

Comentaris