Futbol Sala, Casserres Masculí

Els desplaçaments es compliquen a la segona volta (6-5)

Els desplaçaments es compliquen a la segona volta (6-5)
Celebració d'un gol d'Eloi Carmona la jornada passada. LÍDIA LÓPEZ

No hi ha manera. El Rosario Central es segueix resistint als nois del PCImagine Casserres, que després de rascar un punt en l’enfrontament a casa i tot i la bona campanya que protagonitzen, tornen amb les mans buides de Barcelona després de perdre per un molt competit 6 a 5. La propera jornada, els de Casserres tornen al seu pavelló per mesurar-se al Montbui, que si bé es troba en una posició més baixa a la classificació, la seva coincidència a la lliga des de fa temporades el converteixen en un adversari complicat de superar.

Els locals van arrencar amb el domini de la mà, fent molta pressió i mantenint un ritme de joc molt alt que els berguedans només podien rebatre mantenint-se ben tancats. Tot i provar-ho amb insistència, els del Rosario no generaven gaire perill a la porteria. Finalment, seria en una contra ràpida en plena acció casserrenca que els barcelonins obrien el marcador. Ràpidament, però, Eloi Carmona tornava la igualtat al marcador perquè, tot i tenir menys possessió de la pilota, creaven ocasions més clares que les dels seus rivals. La tònica es va mantenir al llarg del període, amb un Casserres més a l’aguait i un Rosario llençat que va tornar-se a posar per davant gràcies a un contraatac per anar al descans guanyant per un ajustat 2 a 1.

A la represa, els berguedans es reincorporaven adormits, deixant la porta oberta a uns locals que no desaprofitaven l’ocasió. Així, dues badades en defensa posaven el 4 a 1 al marcador en només quatre minuts de període disputats. Els casserrencs van recuperar la concentració i passen a fer pressió més amunt, aconseguint d’aquesta manera el segon gol mitjançant Robert. Però els del Rosario no es quedaven amb els braços plegats, i feien el cinquè gol al minut 31 amb un córner. El nou Casserres va continuar estrenyent el setge a l’adversari, cada cop més tancat per l’empenta dels visitants i veient retallar la diferència al marcador gràcies als dos gols seguits de Carmona, encarregat una setmana més de fer trontollar el partit. Però els locals encara tenien una última carta, repetint l’estratègia dels primers gols i rematant a porta gràcies a una contra ràpida a un minut i escaig pel final que pràcticament sentenciava la victòria. L’última paraula, però, la tenien els berguedans, ferms fins al darrer segon, que feia l’últim gol de la tarda a través de Robert, col·locant el lluminós al 6 a 5.

Josep SerraltaJosep Serralta Jugador del PCImagine Casserres

“Ha estat un partit molt intens, tal com esperàvem a domicili contra un dels millors equips de la categoria. Al final, el partit s’ha decidit per petits detalls de pista, però és destacable la bona actitud de tot l’equip, des del principi fins al final.”

Divisió Honor FS Josep Serralta Rosario Central

Comentaris