Atletisme

Objectiu complert: el femení del JAB, entre els 20 millors equips d’Espanya de cros curt

Objectiu complert: el femení del JAB, entre els 20 millors equips d’Espanya de cros curt

Ho deia el seu entrenador, Alfonso López, els dies previs a la celebració de la cursa a Gijón: l’objectiu de l’equip femení del JAB al Campionat d’Espanya de cros curt per clubs era colar-se entre els 20 millors combinats del país. Aquest diumenge, a Gijón, Núria Cascante, Txell Calduch, Anna Garcia, Vanesa Chirveches, Ester Reguant i Lídia Pons s’han encarregat de confirmar-ho: 18a posició a la general per equips d’un combinat que disputava la prova per tercer cop a la seva història.

El reglament del Campionat d’Espanya de cros curt per equips de la Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA) marca que, per a la classificació general per equips, només comptaran els temps de les quatre primeres atletes de cada combinat.

En el cas del JAB, les quatre millors marques han estat les de Núria Cascante, Txell Calduch, Anna Garcia i Vanesa Chirveches. Cascante ha estat 68a, amb un temps de 17 minuts i 50 segons, just per davant de Calduch, 69a amb 17 minuts i 51 segons. Anna Garcia ha estat la tercera berguedana, al 99è lloc i amb una marca de 18 minuts i 25 segons, mentre que Vanesa Chirveches ha completat la puntuació del club amb la 107a posició i un temps de 18 minuts i 32 segons. Les altres dues participants del JAB han estat Ester Reguant (127a, 18:59) i Lídia Pons (172a, 20:47).

Els temps de les atletes berguedanes han situat el JAB a la 18a posició de la general i confirmen una notable evolució respecte l’any passat (26es). El JAB ha sumat 342 punts i s’ha situat per davant d’equips com el Lleida UA o el CA Gavà, altres representants de Catalunya al certamen estatal. Les campiones han estat les noies del Bilbao Atletismo, seguides pel combinat del Playas de Castellón i les atletes de l’ADAS Proinor.

Alfonso López Anna Garcia Campionat d'Espanya de cros curt per equips Ester Reguant femení del JAB Gijón JAB Lídia Pons Núria Cascante Txell Calduch Vanesa Chirveches

Comentaris