CE Puig-reig, UE Avià B

No aixequen el cap

No aixequen el cap
Andreu Casellas va tornar a ser el capità de l'equip. ALEIX CAMPRUBÍ

L’Avià B va caure davant el Fruitosenc per 6-2 i manté una preocupant dinàmica negativa de quatre derrotes consecutives, només 1 punt aconseguit dels últims 15 possibles, aconseguint l’última victòria el 7 de Gener d’aquest any i entrant a la zona de descens dotze jornades després. El Puig-Reig, per la seva part, va fer un partit seriós al camp del segon classificat però tampoc va ser capaç de puntuar i es manté a la novena posició.

Fruitosenc 6 Avià B 2

El filial avianès va sortir amb bones sensacions, jugant molt ordenat i fent una bona pressió que els permetia jugar al camp contrari. Aquestes sensacions es van confirmar quan Blai Gragés va marcar el 0-1 al minut 8 de la primera part. A partir del gol, el Fruitosenc, que no havia entrat amb bon peu al partit, va avançar línies i poc a poc va agafar el control del partit. El primer gol local arribaria al minut 21 de córner i tres minuts després marcaria el 2-1 amb un gol de penal. Tot i que el Fruitosenc va dominar la resta de la primera part, fins al descans es va veure un partit igualat amb ocasions per les dues parts.

Si alguna cosa li està faltant a l’Avià B aquests últims partits és intensitat i ordre, i lamentablement a la segona part va tornar a passar el mateix. Tal va ser la baixada de rendiment de l’equip que el Fruitosenc va marcar tres gols els tretze primers minuts de la segona part, els dos primers un altre cop de córner. Amb el partit ja sentenciat, el filial avianès va baixar els braços i el conjunt local va acabar marcant el sisè gol. Finalment, Eric Lozano marcaria el 6-2 definitiu al minut 89 en una nova derrota d’un Avià B que necessita recuperar sensacions urgentment.

Fitxa del partit

Viladecavalls 3 Puig-reig 1

Bon partit del Puig-Reig al camp del Viladecavalls tot i la derrota. El conjunt entrenat per Martí Casafont va sorprendre a tothom i va plantejar el partit amb un sistema 1-5-4-1, amb l’equip molt tancat i intentant crear perill a través de contraatacs. Aquest plantejament va funcionar a la perfecció durant la primera part, més quan al minut 33 Martí Orriols va avançar al conjunt berguedà des del punt de penal.

L’entrada del lateral dret Pau Agustin revolucionaria el Viladecavalls, i d’una centrada seva sortiria el primer gol local, gol molt dur psicològicament pel Puig-Reig ja que va ser al primer minut de la segona part. Amb el pas dels minuts el conjunt visitant va anar notant el cansament i el minut 69 encaixarien el segon gol. A partir d’aquell moment, el Puig-Reig va tornar al tradicional 1-4-2-3-1 a la recerca de l’empat, però finalment seria Pau Agustin qui marcaria el 3-1 amb una bona jugada que ell mateix havia començat des del lateral dret. Tot i la derrota, bones sensacions de nou de l’equip berguedà, que es manté a la novena posició.

Fitxa del partit

Classificació del grup 7 de Tercera Catalana

Propera jornada

Futbol Grup 7 Tercera Catalana

Comentaris